2. søndag: VIND en amme-pakke

OBS: Vinderen er fundet

2. søndag i advent betyder forkælelse til én af jer: Med en amme-pakke fyldt med lækkerier 🙂  Amning kan være noget af det skønneste – når det fungerer vel at mærke. Og når du har styr på dine gadgets.  Så velkommen i sofahjørnet, i sengen eller i din helt særligt udvalgte ammestol. Her kommer du til at tilbringe mange timer med din lille. Vi samlet de ting, der hører sig til en god ammestund i en fin ammepakke -og lidt til. De fleste af tingene på listen er også relevante for dig, der giver flaske.

Ammekit collage

 

1. 
Til alle brystelskende kvinder og mænd; pynt dit juletræ med bryster. Hvorfor ikke? Vi snakker jo alligevel om dem hele tiden! I kølvandet på den offentlige debat omkring bare bryster og amning, har grafikeren Mie Frey designet dette års musthave julepynt. Brysterne koster 35 kr. og fås i seks forskellige farver og størrelser.

2.
Vores ammepakke indeholder selvfølgelig en af vores ammepuder fra vores eget mærke -strut kollektion. Fordi ammepuder er fantastiske. Intet mindre. Med den rigtige pude, der har den rigtige støtte, kan du aflaste din krop i både graviditeten og mens du ammer. De ammepuder, du kan få i Strut, har inderpuder fra Fossflakes. De er Oeko-Tex certificerede, 100% nedbrydelige, allergivenlige og har et blødt, åndbart fyld af kunstdun. Fyldet sikrer desuden en god luftgennemstrømning og er med til at holde dig og baby tempererede under amningen. Det er særligt vigtigt og praktisk, hvis du har et barn, der gerne bruger 40 minutter eller mere på en enkelt amning – og måske falder i søvn i din favn efterfølgende. Puden koster 599 kr. og kan findes her.

3.
Toilettasken fra Trixie Baby i 100% bomuld er perfekt at have med på tur. Brug den til dine ammeindlæg, nipple cream og måske nogle sutter til baby. Den koster 299 kr. og fås i fire forskellige prints.

4. 
En god ammebh er et musthave, når du ammer. Denne ammebh fra BOOB er sømløs og meget fleksibel i materialet, så din barm støttes uden den strammer. Ved amning åbnes den lille diskrete clips nemt med én hånd, hvorfra du kommer ind til brystet. Den er en perfekt blanding af praktisk og fin, med sin lille  feminine blonde langs skålens øverste kant.
Den koster 299 og fås i str. S- XL (du kan vælge en ml. navy, sort og hvid).

5. 
Ingen ammepakke uden Struts helt egen nipple cream 🙂 Ømme og revnede brystvorter er ikke sjove. De kan faktisk gøre rigtig, rigtig ondt, men frygt ej, der er råd at hente. Struts nipple cream kan påføres både før og efter amning og er med til at fugte og blødgøre vorterne imellem amningerne. Salven har en blød konsistens, der gennemfugter huden og beskytter mod udtørring. Find den her til kun 69 kr.

6.
Giv din hud et fugtigt kiss med denne ‘KISS – Calming Hydro Mist 02’ fra Karmameju, der er særlig udviklet til sensitiv hud. En kølende ansigts-mist med en beroligende blanding af nærende, aktive plantestoffer og rene æteriske olier. Perfekt til når du sidder og ammer og har brug for noget ekstra fugt – der også har en opkvikkende effekt. Den koster 189 kr. (150 ml.).

7. 
Den fineste illustration til at hænge på væggen fra Mie Frey. Selv kalder hun den ”No more waiting”, og det synes vi er en ret fin titel. Den er i A5 størrelse og har en værdi af 145 kr. Find flere Mie Frey sager her.

8.
Det er en rigtig god idé at skaffe sig nogle ammeindlæg, når man ammer. Ammeindlæg er nemlig designet til at hjælpe med at holde brystet lunt og tørt mellem amninger, ved at absorbere overskydende mælk -de genanvendelige er både miljøvenlige og god mod den sarte hud. Ammeindlæg i silke og bomuld fra Carriwell til 99 kr. (for tre sæt).

9. 
Det er rart med let adgang til brystet, når man ammer. Både så man ikke skal stå og bakse med at få tøjet af, men også så man ikke kommer til at fryse. Denne ammetop fra BOOB i økologisk bomuldsjersey er blød og lækker og har en gennemskæring, som ligger lige under brystet, så brystet ikke bliver blottet under amning. Perfekt under skjorter, cardigans eller vide bluser. Den koster 299 kr. (du kan vælge ml. en hvid og sort).

Alt du skal gøre for at deltage er:

1. At like vores Facebook og/eller vores Instagram (strutshop_dk)

2. Skriv en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller os om dine amme-essentials eller hvad du forestiller dig, bliver dine amme- essentials? Måske en god bog, en mobiltelefon eller en flaske vand….

Vi glæder os til at læse med…. Og held og lykke 😉

Konkurrencen slutter fredag d. 11 december og vinderen bliver fundet ved lodtrækning.

Vil du læse meget mere om graviditet, barsel, amning, fødselsforberedelse og mode med strutmave? Så følg Strut på Facebook, via Bloglovin eller på Instagram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

143 Thoughts on “2. søndag: VIND en amme-pakke

 1. Anja Darling on 06/12/2015 at 11:03 said:

  Med min søn var det: vand, te, telefon og en snack og så self stofble, ammeindlæg, ammepude eller slynge 🙂

  Glædelig jul.

  Kh Anja

 2. Emma Byrne on 06/12/2015 at 11:06 said:

  Jeg forestiller mig at en amme-essential for mig, når jeg skal til at amme min datter, som kommer til januar, vil være lydbøger. Jeg elsker at lytte til fortællinger i alle afskygninger og forestiller det vil skabe en god ro til amning, da det ikke forstyrer ligeså meget som f.eks. tv, mobil eller andre gadgets.

 3. Louise Bjarnov Daum on 06/12/2015 at 11:07 said:

  Jeg tror min amme essentials bliver en god ammepude og en god stol da jeg har en tendens til rygsmerter.

 4. Pia R on 06/12/2015 at 11:10 said:

  Ammepude og må ærligt indrømme at mobilen også bruges en del indimellem…
  Krydser fingre

 5. Chanette on 06/12/2015 at 11:12 said:

  Mine amme essentiaels:
  En god amme bh👍
  Og ammepude- har desværre bøvl med ryggen så den jeg havde købt fungerer bare ikke for mig, så ville elske at vinde en ny blandt andet..
  Ingen mobil her, elsker bare at kigge på min dejlige datter ❤️

 6. Anne Sofie on 06/12/2015 at 11:14 said:

  Sikke en fin pakke 😍
  Herhjemme tæller amme-kit’et:
  Telefonen, computeren slået op på Netflix eller HBO, masser af danskvand, frugt og snacks, ammepuden og en stofble til rekylmælken ❤️

 7. Marie Harbeck on 06/12/2015 at 11:18 said:

  Jeg ville selvfølgelig have alle de lækre fra denne konkurrence 🙈

  Men ved min sidste baby havde jeg ofte et dejligt tæppe til at svøbe baby i, kaffe og så mobilen til netshopping mens han spiste færdig 😍

 8. Anne-Sofie R on 06/12/2015 at 11:25 said:

  Wow, sikke mange fantastiske amme ting man kan vinde!
  Lige nu er mine amme-essentials: en kande vand og et glas, et tæppe så jeg ikke fryser, en amme bh fra BOOB, og min iPad så jeg kan sætte hyggelig musik på til ammestunden. Hvis jeg vinder er jeg sikker på, at ammepuden især blir en amme-essential hos mig! 😄

 9. Sara Rasmussen on 06/12/2015 at 11:30 said:

  Den ammepude jeg brugte ved vores første barn var mit et og alt. Jeg brugte den evig og altid – faktisk allerede i graviditeten brugte jeg den hele tiden.

 10. Naja N. on 06/12/2015 at 11:30 said:

  Amning er en helt ny verden for mig, men lige rundt om hjørnet med ganske få dage til termin. Jeg er sikker på, at det vil give anledning til mange skønne stunder med mit barn og samtidig mulighed for at begive mig ind i bøgernes univers og få læst eller genlæst mine bøger fra hylden.

 11. Malene B on 06/12/2015 at 11:39 said:

  Jeg er ikke nået til amningen endnu, men forestiller mig, at det kræver en flaske vand, mobilen, remoten og måske i ny og næ noget chokolade 😉

 12. Simone Gramsbergen on 06/12/2015 at 11:43 said:

  Mine amme-essentiels er suttebrik, stofble, savlesmæk og telefonen!! 😊

 13. Astrid Steen Sand Møller on 06/12/2015 at 11:47 said:

  Jeg forestiller mig at de vigtigste amme-essentials bliver en fantastisk ammepude, der støtter og kan bufles på plads helt perfekt, så der ikke kommer unødige spændinger i skuldre og nakke, en god “fodskammel”, en flaske vand, evt. en god kop the og noget lækkert musik <3

 14. Tine Kær on 06/12/2015 at 11:52 said:

  Jeg er både helt ny og alligevel 4 ugers “rutineret ammer”, og jeg er helt afhængig af min vandflaske og min Tlf, hvor jeg har en app, der holder styr på intervallerne mellem amningerne!

 15. Marie on 06/12/2015 at 11:54 said:

  Vand og et ur! 🎉😊

 16. Therese Christensen on 06/12/2015 at 12:05 said:

  Helt klart masser af vand og en god ammepude 😊

 17. Zakia on 06/12/2015 at 12:05 said:

  Jeg har endnu ikke nogle amme essentials da jeg først får min søn i starten af det nye år, men jeg glæder mig til at amme og der skal shoppe lækkerier på jeres strutshop.. 💙

 18. Maja on 06/12/2015 at 12:06 said:

  Jeg tror mine amme-essentials bliver urtethe og en bunke speciale-litteratur!

 19. Kirstine on 06/12/2015 at 12:19 said:

  Jeg er sikker på, at når jeg om 2 måneder skal sidde og amme, så vil det være med en god bog inden for rækkevidde. Gerne noget ny dansk litteratur.

 20. Malene on 06/12/2015 at 12:22 said:

  Jeg skal føde først i januar og glæder mig til de mange lange hyggestunder med den lille fyr. Lidt lækkert amme-lir vil med garanti gøre oplevelsen endnu bedre! Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige 🎁😍

 21. Emilie P. on 06/12/2015 at 12:27 said:

  Jeg er på enormt meget bar bund når det kommer til, hvad hele det her amning kommer til at handle om – så det ville jo være en stor hjælp med sådan en startpakke, når jeg skal igang til foråret 🙂

 22. Ditte on 06/12/2015 at 12:29 said:

  Nu har jeg først termin om 14 dage, så ammer ikke endnu, men glæder mig meget til at opleve den helt tætte kontakt med den lille pige i min mave og håber at vi kan få det hele til at køre. Forestiller mig at min bedste “amme-gadget” bliver min fine vandflaske fra Retap – er allerede meget tørstig nu, så forestiller mig at det kun bliver værre når amningen er i gang.

 23. Marie Jensen on 06/12/2015 at 12:33 said:

  Min amme essentiel bliver nok en flakser vand og selvfølgelig en god amme pude 💕

 24. Pia D. on 06/12/2015 at 12:34 said:

  Det må være en god ammepude 😉

 25. Nadia lind on 06/12/2015 at 12:53 said:

  Her er masser af bløde stofbleer, en god ammebh og masser af iskold isthe et must ved en god amning. Mangler dog desperat en god ammepude
  ❤️

 26. Mette Thestrup on 06/12/2015 at 13:02 said:

  Jeg venter efter en alt for lang kamp mit første barn som efter planen kommer til verden midt januar 🙂
  Kunne forestille mig at jeg ikk kan leve uden en bog, en flaske vand og lidt sødt 😉

 27. Sidse on 06/12/2015 at 13:08 said:

  Jeg forestiller mig, at min amme-essential bliver ammepuden og så selvfølgelig en god ammebh i mellem amningerne

 28. mariarokkedahl@gmail.com on 06/12/2015 at 13:14 said:

  Mit ammekit bliver helt klart en god PBA-fri vandflaske, en god læbeomade, lanolin creme til ømme brystvorter, pladespilleren med dejlig musik eller en lydbog på anlægget, med udsigt ud af vinduet så jeg kan følge med i vejret. Rar belysning og et tæppe til at holde januarkulden væk og så selvfølgelig jeres dejlige ammekit.

  Amme klar, med adventspakken fra Strut
  Så er alle ammebekymringerne slut
  Puden der støtter,
  cremen der beskytter
  Brystpynten og plakaten der hænger
  Mens ammepuden under armen sig slænger
  Ingen tør hud på mig
  med cremen tæt på dig
  Styr på sagerne i toilettasken til dipenoter
  BH og top giver nem adgang til mors mælkedepoter

 29. Sonja Thomsen on 06/12/2015 at 13:29 said:

  Mine amme-essentiels med min datter var uldammeindlæg, lanolin creme og den gyngestol jeg havde lånt af mine forældre! Min ammepude var ok, men den var blevet brugt til fire børn inden, så jeg måtte bygge op med en pude også… Nu da vi venter lillebror har jeg bestemt mig til at jeg skal have en ny og det skal IKKE være en med flamingofyld eller andet i den dur… Man bruger ualmindeligt meget tid på at amme, så udstyret skal være i orden! Man løber jo heller ikke et marathon i klipklappere😃
  Glædelig anden søndag i advent!
  Hilsen, Sonja

 30. Pi Tauber on 06/12/2015 at 13:52 said:

  Det ville være perfekt til når baby kommer til verden i februar… Sidst varede amningen 9 måneder, så det må gerne være med de rette forudsætninger 🙂

 31. Maura Loughney on 06/12/2015 at 13:55 said:

  Stort glas vand og mobiltelefonen 🙂

 32. Sofie Turley on 06/12/2015 at 14:15 said:

  Min ammeessential må være et stort glas vand. Jeg venter barn nr 2 og husker tydeligt, hvor tørstig jeg blev af amning. Jeg vil denne gang gerne prøve at undgå mobiltelefonen (som jeg – ups – tabte et par gange ned over min første), så jeg kan være lidt mere til stede under amning 🙂

 33. Helle Maria Bülow Larsen on 06/12/2015 at 14:18 said:

  En ammepude, en kop kaffe og en god bog!

 34. Louise on 06/12/2015 at 14:24 said:

  Puha, det er svært at vide… men jeg forestiller mig en god ammepude, en god bog og så kommer jeg nok til at bruge en del tid på bare at stirre på min lille dreng… 🙂 <3

 35. Sisse Dupont on 06/12/2015 at 14:37 said:

  Ammepude og mobil med en lydbog, som kan køre i det ene øre – er især godt til nat-amninger 🙂

 36. Marianne Persson on 06/12/2015 at 15:06 said:

  Et stort glas vand er et must ! Og fjernbetjeningen inden for rækkevidde ☺

 37. Karen on 06/12/2015 at 15:20 said:

  Ammeessentials her er: vandflaske fra Retap, ammebh, uldne ammeindlæg. Og en god, ikke alt for kompliceret, bog.

 38. Anna Larsen on 06/12/2015 at 15:40 said:

  Åh hvor ville jeg elske at vinde denne ammepakke!
  Jeg ammer på livet løs med min 6 uger gamle søn og når jeg ammer omgiver jeg mig med stofble, en flaske vand, varme sokker og lydbøger på min telefon :).

 39. Lise R on 06/12/2015 at 15:45 said:

  Det allermest essentielle er en god ammepude – og ellers et glas vand og en smartphone, gerne med app’en ereolen installeret, så man kan læse e-bøger, hvis nu baby falder i søvn efter amningen 😉

 40. Lærke rømer on 06/12/2015 at 15:52 said:

  Mobil, vand og stofble. Især stofbleen er vigtig når lillemanden falder i søvn og glemmer at synke den sidste mundfuld, som pludselig løber ud af hans mundvig. Det er hårdt at være baby🙈👌😁😍

 41. Maria on 06/12/2015 at 15:56 said:

  Altså ud fra min forrige oplevelse, så har jeg forberedt mig med suttebrikker (!!) Men ellers vil der klart stå god kaffe og Chai klar på hylden til at forsørge mor mens baby bliver forsørget 😉

 42. Maria Gantzel-de Haas on 06/12/2015 at 16:13 said:

  Jeg har termin her den 27. December, og glæder mig til at amme min lille søn. Det vigtigeste for mig at have dagen ammede den nu store på 5 år var en flaske iskoldt vand og så min creme til ømme og ødelagte brystvorter. Vi bøvlede med amningen de første 3 uger, men det lykkedes til sidst.

 43. Charlotte Meincke on 06/12/2015 at 16:18 said:

  Suttebrikker, ammepude og tv 🙂

 44. Jeg ved det endnu ikke, da jeg først har termin i februar. Men jeg forestiller mig at vand og en hodnpude bliver alt afgørende for mig. Så jeg kan sidde behageligt og samtidig få fyldt væske på 🙂

 45. Karina on 06/12/2015 at 16:56 said:

  ikke det vilde, en fjernbetjening, en flaske vand, et æble og min mobiltelefon.

  Men det er en alt for lækker konkurrence, jeg rigtig godt kunne tænke mig at vinde😍 om ca. 3 uger bliver jeg nemlig mor igen😍

 46. Elin Durhuus on 06/12/2015 at 17:16 said:

  Jeg forestiller mig at en ammepude og en rigtig god lænestol bliver mine hjælpere under amningen – og måske en god kop kaffe ☕️

 47. Helle Bohn on 06/12/2015 at 17:33 said:

  Mit amme essentials bliver blot en ammepude og en god kop te. Jeg vil gerne være 100% til stede, når min kommende datter skal ammes. Tror på, at det er vigtigt for at skabe det tætte bånd imellem mor og datter ❤️

 48. Christina on 06/12/2015 at 17:41 said:

  Mit ammekit består af ammepude, babydyne, telefon og en kop the. Og så selvfølgelig min lille pige

 49. Maj-Britt on 06/12/2015 at 17:49 said:

  Vand er uundværlig når jeg ammer. Og selvfølgelig en god stol/sofa/blødt siddested

 50. Monica Figgé Jensen on 06/12/2015 at 17:50 said:

  Ammepude, stofble til at lægge på ammepuden til at tage gylp, stofble over skulderen når der skal bøvses, vand, snacks, mobiltelefon, fjernbetjening.

 51. Heidi Hermansen on 06/12/2015 at 17:57 said:

  En go ammepude og min iPad lige i nærheden 😉

 52. Josefine S. on 06/12/2015 at 17:59 said:

  Jeg forestiller mig, at det bliver telefon, vand, te, netflix, en god ammepude og en gid amme-BH 🙂

 53. Anette Fuglsang on 06/12/2015 at 18:28 said:

  Tror mine amma-essentials bliver god musik, lækker the og en sikkert utrolig dejlig baby at kigge på ☺ Og forhåbentlig jeres amme-kit 😃

 54. Charlotte on 06/12/2015 at 18:33 said:

  Jeg forestiller mig at det bliver en Ammepude, stofble og en rigtig god stol 😍 Glæder mig så meget tils at finde ud af det, når jeg bliver mor til en lille pige, til januar 😊

 55. Charlotte on 06/12/2015 at 18:35 said:

  Jeg forestiller mig at det bliver en Ammepude, stofble og en rigtig god stol 😍 Glæder mig så meget til at finde ud af det, når jeg bliver mor, for 1. Gang, til en lille pige, til januar 😊

 56. Kathrine Gam on 06/12/2015 at 19:17 said:

  Hvis der bliver brug for underholdning, tror jeg helt klart, at jeg foretrækker en god bog. Men ellers håber jeg, at det også bliver en tid, der kan bruges til at koble lidt af og nyde lidt nærvær med den lille.

 57. Camilla kristiansen on 06/12/2015 at 19:25 said:

  Jeg sætter mig godt til rette med min hovedpude under det ben som Frigg skal have hovedet ovre på, pakker hende ind i hendes babydyne, finder suttebrikken frem og så sider jeg ellers bare og nyder synet af den mest fantastiske lille pige vi har skabt 💜 og har selvfølgelig altid en dunk saftevand ved min side 😊

 58. Helt klart vand:) glædelig jul 🎄

 59. Mie H on 06/12/2015 at 19:52 said:

  Jeg tror mine amme essentials bliver ammepude, uldtæppe og IPad 🙂

 60. Rikke on 06/12/2015 at 20:06 said:

  Ved min datter, som bliver to her i december, var det uldammeindlæg, lanolincreme, en stofble, den gyngestol jeg fik i barselsgave af svigermor og masser af vand og mandler 🙂
  Jeg tror det meste bliver aktuelt igen til april, hvor jeg har termin med vores 2. Barn 🙂

 61. Michelle Jensen on 06/12/2015 at 20:27 said:

  Jeg forestiller mig at en god bog, en kop the og måske en snack bliver uundværlig! :)Krydser fingre for at vinde

 62. Alberte on 06/12/2015 at 20:28 said:

  Jeg ved ikke hvad mine amme-essentials vil blive, for hvis jeg vandt skulle gaven gå til min veninde 🙂 Men mon ikke jeg ofte bliver hendes amme-essential til en kop kaffe eller en telefonsnak!

 63. Ida on 06/12/2015 at 20:44 said:

  Nu ammer jeg ikke eller har barn, men har en dejlig lille niece på 2 måneder og moderen skal forkæles 🙂

 64. Mine vigtigste amme-essentials er helt klart min hovedpude. Jeg ammer helst i sengen, så det er ret roligt når hun spiser 🙂

 65. Mai on 06/12/2015 at 21:10 said:

  Min børn er altid enNORMT hurtige til at spise færdige – måske bli’r det noget andet med nummer tre.. <3 Men i hvert fald er det jo for SYGT vigtigt, at man sidder godt lige gyldigt hvor lang tid det så tager, så mit MUSThave item er min 'pølsepude', som vi kalder den herhjemme. Jeg putter med den hver nat og bruger den som ammepude, når babyen er ude. Det er en 170 cm. lang pude – og den er FAN TAS TISK 😀

  KH Mai

 66. Marianne Thing on 06/12/2015 at 21:30 said:

  Min ammepude, en øko stofble og god musik eller min telefon 🙂

 67. Lotte on 06/12/2015 at 21:32 said:

  Min vandflaske med hank i låget er nærmest blevet min bedste ven 🙂 Den har fast plads ved siden af min sofa eller seng (afhængig af tid på døgnet), og med den faste hank, kan jeg lige fiske den op, uden at læne mig særligt meget, og dermed forstyrre bebs.
  Og så har jeg ellers bunket puder op i sofaen, så ammepuden kan støtte på armlæn og puder, mens jeg har stuens bedste udsigt: ud over vandet.
  Dernæst er det en fordel at have “pakket” sofabordet med underholdning: en god bog, Weekendavisen og evt et blad – så kan jeg gribe det, jeg lige er i humør til. Jeg har faktisk gjort mig rigtig umage for at læse frem for at tænde computeren (FB, mail, Netflix…) i dagtimerne. Når man som jeg er 2.gangsmor, er stilhed og alenetid jo en sjældenhed, så jeg har virkelig nydt at være “alene” hjemme (bebs kræver ikke de lange samtaler det første stykke tid 😉 ).
  Ja, og så selvfølgelig ammebh og ditto toppe – dem kan jeg ikke forestille mig at undvære, selvom jeg vist er den eneste i min mødregruppe, der bruger ammetop!
  Afslutningsvis er det også rart at have hængt slyngevuggen op på forhånd, så bebs kan sove videre her efter amningen. Det hænder jo, at man skal have lidt (mere) at spise eller på toilettet 😉

 68. Gitte V on 06/12/2015 at 21:44 said:

  Det vigtigste er klart en stofble – hold op, hvor har jeg fået gylp udover mig mange gange, fordi jeg har glemt den … Har til gengæld udviklet en teknik til at amme gående, mens jeg henter en stofble, når jeg – igen – kommer i tanke om, at jeg har glemt den. Det hedder ikke ammehjerne for ingenting 😀

 69. Rutsje on 06/12/2015 at 21:56 said:

  Uha det må tiden vise, men jeg forestiller mig en god ammestol, ammepude, vand, stofble, uld ammeindlæg og stille omgivelser, måske noget lækkert musik 🙂 Kan være jeg bliver klogere 😀

 70. Sanne Terp on 06/12/2015 at 22:04 said:

  ammepude, ammeindlæg, et glas vand og mobil/computer eller i hvert fald fjernbetjening indenfor rækkevidde – det kan tage sin tid

 71. Betina Madsen on 06/12/2015 at 22:07 said:

  Da hun kom til verden 3 mdr før tid, var det vigtigste til en start varm pude, suttebrik og stofble.

 72. Mie K on 06/12/2015 at 22:23 said:

  Først skal man tisse af… 🙂 Så vand, noget spiseligt, telefon, stofble og baby 🙂

 73. Katrine Rasmussen on 06/12/2015 at 23:12 said:

  Mine amme essentials er:

  En dejlig stor ammepude, et behageligt sted at sidde, stofble til gylp og min overivrige nedløbsrefleks, der sørger for mælke-fontaine så baby er ved at kløjs i det, min mobil (det er altså et must, så jeg ikke er fanget med baby, der sover eller spiser ivrigt når jeg har brug for at komme i kontakt med omverden eller omvendt, ville ønske der også fandtes en fjernbetjening til min dørtelefon for nøj hvor er det surt når det ringer på lige som man har sat sig til at amme!!), vand, evt. mad hvis det er spise tid og til sidst noget underholdning til mor, men dette var mest en essential de første 3 mdr., hvor min søn var fuldt optaget af at spise og som oftest også faldt i søvn ved brystet. Nu er amningen i langt højere grad blevet en intim hyggestund med øjenkontakt og kærtegn mellem os og han er også hurtigere færdig, for han skal op og se land igen og lære nye spændende ting 🙂

 74. Julie Erck on 06/12/2015 at 23:18 said:

  Jeg ved faktisk endnu ikke hvad den ultimative amme essentiel er da jeg først skal igang med at amme om 3-4 uger, men jeg forestiller mig at når der skal bruges så mange timer i døgnet på at sidde i (næsten) samme stilling er en god stol, ammepude og et par stofbleer sikkert gode. 😊 Jeg glæder mig til at gå på opdagelse i ‘amme-verden’

 75. Maja Barslev on 06/12/2015 at 23:34 said:

  Jeg tror, det bliver noget med en god stol, ammepude og noget afslappende musik.

 76. Sandra Mikkelsen on 06/12/2015 at 23:39 said:

  Hihi – Jeg er vild med julepynten;-) Med en datter på 5 uger, bruger jeg MEGET tid på amning og vil elske at vinde den lækre pakke. Min amme essential må være noget koldt at drikke! Jeg bliver altid så sindsyg tørstig ligeså snart jeg sætter mig til rette 😉

 77. Trine on 07/12/2015 at 01:40 said:

  Jeg er gravid med vores første barn og forsøger at forestille mig hvordan det bliver, at sidde der og amme. Jeg glæder mig og håber allermest at det lykkedes. Jeg ved endnu ikke hvad der kunne blive faste amme-essentials. Men jeres amme-kit virker til at være er oplagt bud. Krydser fingre for en god start med jeres amme-kit ved min side!

 78. Emilie C. on 07/12/2015 at 03:09 said:

  Her ryger mobilen med ved amning, et glas vand og sut. 🙂

 79. Sarah on 07/12/2015 at 07:41 said:

  Jeg tænker det godt kunne blive en god serie og en slynge 🙂

 80. Line Jakobsen on 07/12/2015 at 07:45 said:

  Lidt god musik i radioen, en flaske med vand og mobilen 🙂

 81. Miatilda Andersen on 07/12/2015 at 08:08 said:

  Ammepude, stofble, vand og bog.. Og tæppe. <3

 82. Katrine K on 07/12/2015 at 08:27 said:

  For mig er det mobilen til at tjekke mail, blogge, Facebook osv når hun alligevel ligger med lukkede øjne og spiser eller sover
  Og til bagefter noget at drikke 🙂

 83. Ida Tafdrup-Johansen on 07/12/2015 at 08:56 said:

  Ammepude! Den er irriterende den jeg har nu, og alligevel kan jeg ikke undvære den! Tænk om keg vandt en ny… ☺️

 84. Christine on 07/12/2015 at 09:48 said:

  Vand i nærheden, altid vand i nærheden 🙂 åhr, jeg blir så tørstig af at amme – venter nr to til sommer, og glæder mig allerede til amningen igen, jeg synes det er så hyggeligt og knytter et fantastisk bånd 🙂
  Ud over vand, så en stofble og en god pude i ryg og favn – og så selvfølgelig en guldklump til at amme 🙂

  Christine

 85. Eva Jørgensen on 07/12/2015 at 12:52 said:

  NEtflix 🙂

 86. Mine amme-essentials er camelbak-flaske med vann, ammetøj og bh fra Boob og en god ammepute. Ønsker meg en ekstra pute til å ha hos min mor da baby og jeg ofte er på besøk der.

 87. Min forrige amme oplevelse var ikke for god, selvom der blev ammet fuldt ud, nu krydser jeg ALT for, at denne hang går det bedre og ens essentials må absolut være gode ammeindlæg, noget at drikke og så en oplagt mulighed for at få total luksusstund med den lille guldklump;-) glædelig jul til jer!

 88. Helene Lson on 07/12/2015 at 20:44 said:

  Netflix, høretelefoner og ammepude!

 89. Da jeg ammede Ane, var det absolut livsnødvendigt at have en bog, en flaske vand (en STOR flaske vand) og en snack inden for rækkevidde:)

 90. Camilla K.O. on 07/12/2015 at 21:10 said:

  Jeg forestiller mig, at en god ammepude og behagelig afdæmpet belysning er en nødvendighed, når nu man nu også skal op om natten 😉😊

  Sikke en lækker præmie, og tanken om ‘brysterne’ på juletræet fik mig til at klukke af grin.. Det ville altså være sjovt at se svigerforældrene forholde sig til den ‘moderne julepynt’ 😀

  Glædelig jul 🎄

 91. Marie on 07/12/2015 at 22:22 said:

  Masser af vand, en god bog, stol og ammepude, så er man godt kørende 🙂

 92. Isabel Sinclair on 08/12/2015 at 14:43 said:

  Amme universet kommer til at være helt nyt for mig, men forestiller mig at en kop the og en god bog vil være alletiders hit. Har hørt mange snakke om ammepuder, så sådan en må jeg også anskaffe mig hvis jeg ikke skulle være så heldig at vinde jeres lækre kit. 😊

 93. Trine Skaarup Jensen on 08/12/2015 at 14:51 said:

  Mine amme essentials er den kvalitetstid man får, når man ammer sin lille guldklump. At sidde en rigtig god og behagelig ammepude, en god kop te i vintermånederne og lækkert ammetøj, så man nyder sin barsel og værdsætter tiden med babyen

  Glædelig jul

 94. Mette R on 08/12/2015 at 16:06 said:

  Erfaringen siger mig at en flaske vand er nummer 1 på huskelisten, der er jo INTET der gør en tørstig som amning!
  Derudover et dejligt uld ammeindlæg og tonsvis af stofbleer til den uendelige mængde gylp man har fornøjelsen af;)
  Elsker og frygter den indbyggede tid i sofaen:)

 95. Emma on 08/12/2015 at 20:12 said:

  Mine amme essentials bliver helt sikkert en lækker ammepude, en god amme bh og noget lækkert blødt hyggetøj 🙂 Og så har jeg hørt at en brystvorte creme skulle være helt uundværlig ;-))

 96. Julie R. on 08/12/2015 at 20:33 said:

  Jeg har ikke født endnu, men forestiller mig at mit amme-essential bliver en flaske vand og en stofble eller andet til at dække (hvis vi er ude og jeg beholder min blufærdighed) og til at tørre evt dråber/sprøjt væk med.

 97. Monica Alsted on 08/12/2015 at 20:53 said:

  Jeg tænker at en god ammepude og en fyldt drikkedunk bliver uundværlige. Og i kombination med vores nye sofa og Netflix, så er jeg klar til mange rolige timer med lillesøster

 98. Marie B Dittmer on 09/12/2015 at 08:21 said:

  Jeg tænker, at et velinstalleret ammehjørne i sofaen. Hvor man altid sidder behageligt og har alt indenfor rækkevidde. Og så er sød mand til at nusse en i nakken 😀

 99. skb85 on 09/12/2015 at 10:34 said:

  Jeg kan stadig ikke forstå, at der er en lille baby inden i mig, så at forestille mig at amme er endnu sværere :p Men jeg glæder mig helt vildt til at amme og tror at ammepakken vil hjælpe mig til at visualisere den lykke, der kommer til sommer 🙂

 100. Camilla on 09/12/2015 at 11:02 said:

  Jeg ammede min datter i 12 måneder, hvor jeg blot brugte en normal pude, men fik simpelthen så ondt i skuldrene hver gang. Næste gang agter jeg derfor at finde den bedste ammepude! Derudover var jeg utrolig glad for at have Lansinoh og saft ved min side, og havde Knausgårds “Min Kamp” kørende som lydbog, da jeg ikke lige orkede at jonglere med bogformat og baby på samme tid. 🙂 Åh, og så var jeg helt pjattet med mine amme-bh’er fra Carriwell.

 101. Charlotte jensen on 09/12/2015 at 19:41 said:

  Den bedste amme tid er at ha en flaske frisk vand ,frugt og en god bog ved hånden ☺

 102. Lea D. on 09/12/2015 at 19:43 said:

  Sikke (endnu) en dejlig adventsgave! Jeg har først termin til juli, så der er længe til endnu – men jeg glæder mig og tæller dage! Jeg forestiller mig mine amme-essentials bliver en god ammepude (er skrevet på juleønskesedlen!) og en masse bløde puder og tæpper at svøbe mig selv og mit barn ind i. Og så forestiller jeg mig, at en hygge-lampe med dæmpet, blødt lys også vil være uundværlig til natteamningerne.

 103. Nina on 09/12/2015 at 21:34 said:

  Her må jeg ærligt indrømme at jeg kommer til kort. Jeg skal være mor for første gang til maj, så jeg taler ikke af erfaring. Jeg kunne forestille mig at jeg vill have en god kop te ved min side, en bog eller et blad og måske lidt snacks/frugt 🙂 Uhh, det bliver en spændende tid!

 104. Sabine Hansen on 10/12/2015 at 13:09 said:

  Jeg tror vand, en god ammepude og stofbleer bliver vigtige når min december-pige forhåbentlig snart melder sin ankomst ❤️👶🏼

 105. Janne L. on 10/12/2015 at 13:13 said:

  Det må uden tvivl være baby der er vigtigeste amme-essential 😉 ej, amning gik desværre i hårdknude ved vores første barn, da jeg bare ikke havde nok viden eller ro til at få det til at fungere – nu er jeg gravid igen med termin i april og håber meget at kunne få det til at fungere denne gang. Er sikker på ro, overskud og masser af hud mod hud bliver de kommende amme-essentialer 🙂

 106. A.E. on 10/12/2015 at 13:17 said:

  Jeg forestiller mig at mine amme-essential bliver ammepude, en stor kop urtete og noget afslappende musik 🙂

 107. Sara G. on 10/12/2015 at 13:26 said:

  Jeg ammer ikke endnu, men jeg forestiller mig mange gode ammestunder med en god ammepude og en god serie 😊😊

 108. Line on 10/12/2015 at 13:46 said:

  Ved mit første barn var en flaske vand det vigtigste at have ved siden af. Så snart jeg gik i gang med amningen, blev min mund tør som en ørken. Mon ikke det bliver det samme, når lillebror/søster kommer til verden til sommer?!
  Jeg ville nu også nødigt have undværet min ammepude 😉

  Håber, jeg er heldig at vinde jeres lækre amme-kit 🙂

 109. Karina Brøndum on 10/12/2015 at 13:52 said:

  Sikke en lækker præmie 😍 M ed min lille Oliver er det stofble, babydyne, ammeindlæg, en pude, en flaske vand, lidt snacks og iPad 💙🍀💙

 110. Sofie on 10/12/2015 at 13:58 said:

  Som ny deltager i mor- og ikke mindst ammebranchen er jeg stadig helt blank på, hvad der mon bliver mine musthaves til den opgave.

  Jeg håber på, at jeg får en e-reader i julegave, så jeg kan shoppe og læse masser af dejlige bøger fra min sofa. Hvis en ammepude kan hjælpe mig til frie hænder, tror jeg også at den og mit hækletøj bliver en fast bestanddel af akten 🙂

 111. Dorte Vesterholm on 10/12/2015 at 14:00 said:

  Min datter var en hurtigspiser, så der var ikke brug for underholdning. Men en god ammebh, indlæg og nipple creme var uundværlige.

 112. Louise Skipper on 10/12/2015 at 14:07 said:

  Åhh der er flere ting som er svære at undvære! I mit lille ammehjørne er der en fyldt flaske vand! Salve til brysterne og en sut til at aflaste mine bryster fra en utrolig sutteglad lille Alma💖

 113. Louise on 10/12/2015 at 14:16 said:

  Vand, vand og vand. Og en mad. Ammepude og stofble. Et blad eller mobilen. Og en god udsigt at kigge ud på, når man falder i staver!

 114. Mathilde on 10/12/2015 at 15:30 said:

  Med min søn – var det “stakkevis” af E-bøger, varme sokker og massere af vand… Nøj, hvor bliver man tørstig af at amme!

 115. Ane-mette on 10/12/2015 at 17:07 said:

  Her den første uge har varmepude til skuldrene, saftevand, ammebrikker og lanolin været absolutte favoritter og nødvendigheder i en arms rækkevidde fra ammestedet 👶🏻

 116. Mette Elverdam on 10/12/2015 at 17:13 said:

  Jeg forestiller mig, da jeg er gravid for første gang, at det ville være godt med en god stol, fjernbetjeningen, en snack, mobilen og noget at drikke.

 117. Kristine B on 10/12/2015 at 21:40 said:

  Jeg er SÅ glad for min ammepude og mangler den virkelig når jeg ikke ammer hjemme. Vandflasken står altid klar på bordet eller i tasken, så jeg husker at drikke nok vand. Og en sidste ting: lakridser 🙂

 118. Stine on 10/12/2015 at 22:26 said:

  Det vigtigste for mig, da jeg ammede min datter, var noget at drikke, helst vand, en god ammepude (havde den fra fossflakes) og ro.. Jeg kunne kun amme i lidt over to måneder -så jeg håber anden gang bliver bedre 😊

 119. endte faktisk med at være rigtig ked af at amningen gik i kludder efter 2 mdr med den første – så nu her med nummer 2 (som kommer om 2 uger +/-) håber jeg sådan det lykkedes 🙏 Sidst var lanolinsalve den store redning og ikke mindst uld-ammeindlæg når man ammer om vinteren!

 120. Nadia on 11/12/2015 at 10:06 said:

  Isthe og en god pude i ryggen. Men mangler desperat en god ammepude. ❤️

 121. Jane Rode Jensen on 11/12/2015 at 10:09 said:

  Det må være, som jeg huske de mange mange timer fra sidst: ammepude, vand…. masser af vand og fjernbetjeningen 😀
  Glæder mig til runde 2 til marts 🙂

 122. Didde Stenfeldt on 11/12/2015 at 10:29 said:

  Jeg venter vores første barn til februar, så har ikke erfaringen med mig, men jeg forestiller mig det bliver gode amme-bh’er og ammetoppe, muligvis suttebrikker, ammepude, vand og måske en kop te og en snack ☺️

 123. Vera on 11/12/2015 at 10:31 said:

  Det bliver faktisk færre og færre essentielt som tiden går. En stofble og telefonen indenfor rækkevidde.

 124. Nadia Mygind on 11/12/2015 at 10:35 said:

  Hvor er det bare en lækker pakke 😊

  Jeg kan ikke løbe fra, at mobilen er blandt mine essentials. Min datter Frida ligger nemlig og ammer hos mig i skrivende stund. Men ellers er det klart en gammel havestol med et lækkert lammeskind og en åben uldsweater, som Frida kan putte sig i.

  Smil fra Nadia

 125. Margrete Juel on 11/12/2015 at 10:36 said:

  Tænker at the top må være brysterne og massere af tid! Men også et stort glas vand og en hyggelig krog 🙂

 126. Maje-Lyn Lollike on 11/12/2015 at 10:55 said:

  Kan ikke leve uden en ordentlig amme bh. Der er ikke noget værre end at sidde offentlige steder, og famle rundt med en sulten baby på armen.
  Glædelig jul.

 127. Tine on 11/12/2015 at 11:21 said:

  Uld ammeindlæg

 128. Kathrine Bødker Tegllund on 11/12/2015 at 11:31 said:

  Med min datter er det helt klart ammepude, vand, stofble og mobilen.

 129. Daniella Lind Rørbæk on 11/12/2015 at 11:42 said:

  Helt klart “olivias tryllesalve”. Nøj den har redet mange ømme brystvorter, røde numser, tørre kinder osv

 130. Berit on 11/12/2015 at 12:05 said:

  Jeg forestiller mig, at mine amme-essentials vil blive min ammepude, et glas vand og afslappende musik 🙂

 131. Julie Rostrup Jakobsen on 11/12/2015 at 12:09 said:

  Da jeg ammede min søn var det vigtigste VAND. Når jeg om få måneder skal amme vores lille ny, så bliver det nok vand igen og at kunne kigge på det lille vidunder i mine arme og på det andet vidunder der leger på gulvet. Åh wow. Sikke en lykke.

 132. Jane Friis on 11/12/2015 at 12:35 said:

  Sikke en fin pakke.

  For mig har en god ammebh, ammepude, en god stol, mobil og noget koldt at drikke været helt uundværlig for mig.

 133. Cirkeline Rasmussen on 11/12/2015 at 12:41 said:

  Min amme essebtials er tablet, baby falder i søvn ved amning og så sidder mor der helt låst af frygt for at vække den lille, og der er en tablet guld værd, man kan se netflix, skrive med sin virtuelle mødregruppe eller lige shoppe lidt til den lille (eller måske få klaret ugens indkøb hos en online købmand )

 134. Marie Sofie Lindstad Sørensen on 11/12/2015 at 13:57 said:

  Jeg har altid en stor drikkedunk fyldt med vand, en stofble og så mine uldammeindlæg lige inden for rækkevidde når jeg ammer… Og de første par uger har jeg ikke kunne leve uden min lanolincreme til ømme og såret brystvorter, av!

 135. Anne Mette Rasmussen on 11/12/2015 at 14:16 said:

  Mine amme-essentials er helt klart gylpeklud(e), ammeindlæg og vandflaske.

 136. Nadia on 11/12/2015 at 14:37 said:

  VAND!!! Vand, vand, vand og atter vand. Jeg kunne snildt drikke et par liter vand under hver amning :-O

 137. Jannie schmidt on 11/12/2015 at 15:56 said:

  Når min lille baby kommer til februar regner jeg med at en god Ammepude, noget væske (the eller vand), en stofble og enten fjernbetjeningen eller god rolig musik i højtaleren kan skabe en dejlig ammestund sammen med en god portion ro og væren-i-nuet og jeres lækre ammekit 🙂

 138. Susanne Eriksen on 11/12/2015 at 17:00 said:

  Mine ammeessentials er lige nu; ammeindlæg, amme BH’er fra Boob, ipad/telefon, kaffe og småkager 😉

 139. Marianne Bloch on 11/12/2015 at 20:39 said:

  Jeg har hørt om en lille lampe som kan sættes fast i bh-stroppen til natamning, så der lige præcis er lys nok. Derudover en notesblok til at skrive ned hvilket bryst der blev ammet fra – som er overraskende svært at huske efter to timer.

 140. mariarokkedahl@gmail.com on 16/12/2015 at 20:31 said:

  Hvem vandt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: