Strut 10 år. Spar 20% på ALT Carriwell

Netop i dag, for 10 år siden, åbnede Strut dørene for allerførste gang på Fælledvej efter Stefani havde knoklet for at blive klar i tiden op til. Igennem samtlige 10 år har det være Stefanis ambition og mission at sørge for at finde tøj og tilbehør til gravide og nybagte mødre, som gjorde livet lidt lettere, lidt mere komfortabelt og som matcher den stil og det liv, du som kvinde lever. Fordi det ikke skal være nødvendigt at gå på kompromis med dig selv og den, du er, når du er gravid eller på barsel.

Der er en håndfuld brands, der har været med os igennem alle årene. Og det er der en grund til. Fælles for dem er, at de laver produkter i høj kvalitet, som vi synes har en berettigelse i enhver gravid eller barslende kvindes garderobe.  strut 10 version 2Et af de brands, vi har været rigtig glade for siden 2007 og som fortsat er blandt vores favoritter, er danske Carriwell. De bor i Herning, og det har de altid gjort. Stefani fortæller her, hvorfor Carriwell er og altid har været en del af Strut:

Det var ikke fremtoningen på websitet, der fangede min interesse for Carriwell. Derimod var det produkterne, og det er dem, der er hovedsagen. Carriwell fremstiller no-nonsense ammebh’er, som gør, hvad de skal og til en rigtig god pris. Det er tydeligt at mærke, at Shane har hjertet på rette sted og brænder for det han laver. Ildsjæle kan vi ikke få nok af. F.eks når Karin kommer og fortæller med lys i øjnene om en ny bh Carriwell er ved at udvikle, og Shane næsten ikke kan sove af samme årsag. Det er et gedigent firma med sympatiske, dygtige mennesker, socialt ansvar og med et glimt i øjet.

Carriwell har designet og udviklet komfortabel og støttende undertøj til gravide mødre samt ammende mødre siden 1996. Det har altid været Carriwells mission at styrke ammeoplevelsen mellem mor og barn uanset hvor de måtte opholde sig. Udover at lave sømløse bh’er med forskellige funktioner og støttebælter til at afhjælpe lændesmerter ved fx bækkenløsning, så arbejder Carriwell også socialt.

Hvis du har nogle af de vaskbare ammeindlæg fra Carriwell, så ved du sikkert, at de er rigtig gode. Men vidste du også, at de er danskproducerede? Faktisk er det Christel, der syer ammeindlæggene direkte på fabrikken i Herning. Hun blev ansat som del af Carriwell i et socialt ansvarligt tiltag. Christel kom fra en lang sygemelding på grund af bl.a. rygproblemer, og startede med korte arbejdstider for at komme både fysisk og psykisk godt tilbage på arbejdsmarkedet. Og det var et godt match, for hun er kommet rigtig godt tilbage og har genfundet arbejdsglæden, tilknytningen til arbejdsmarkedet og i tillæg fået styrket sit sociale liv. Hun er rigtig dygtig, og det er nogle gode ammeindlæg, Carriwell producerer. Både til dig, der vil have ren, blød uld og dig, der er til blandingen af silke og bomuld.

Christel

Carriwells team består af dedikerede, dygtige mennesker, der er venlige, imødekommende og som flere gange har støttet Strut med flotte donationer, når vi har samlet ind til gravide og mødre på Røde Kors’ asylcentre. Derfor er det naturligt at starte fødselsdagsugen med et unikt tilbud fra Carriwell. Fra 1.-3. oktober får du 20% rabat på ALT fra Carriwell, både i strutshop.dk og i butikken på Fælledvej. Husk at sige, at du følger nyhedsbrevet for at benytte dig af rabatten i butikken.

CW 10 år

Shop Carriwell med 20% rabat HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: