Snup en kop te i sommervarmen!

te-blog_01

Mange gravide sværger til te som alternativ til kaffe og som en måde at få væske nok på. Sådan har vi i Strutshop i hvert fald haft det, og det er der gode grunde til.

Er tanken om en kop varm te for meget i sommervarmen? Alle vores teer smager lige så godt kolde. Bare lav teen stil den i køleskabet, og hæld den eventuelt over nogle isterninger, når du serverer den. Eller prøv en af disse lækre opskrifter:

Den Frugtige
Hæld 1 skud hindbærsaft (f.eks fra Voelkel) og 2-3 jordbær i små stykker i et glas. Fyld 2/3 af glasset med Into-Life te og resten med danskvand.

Den Friske
Bland 1/4 æblejuice med 2/4 Into-life te i et glas og fyld op med danskvand og isterninger.

Den Milde
1 skud hyldeblomstsaft blandes med 2/3 into life te og fyldes op med danskvand. Pynt evt med et mynteblad.

Vores Into Life te er skabt af den tyske jordemor Kareen Dannhauer og er blandet af økologiske højkvalitets-urter, som har været kendt som ‘graviditets-urter’ siden gammel tid. Vi har fem varianter, som er afstemt de forskellige faser under og efter graviditeten, så du ikke behøver slippe den gode vane igen, når du har fået baby!

expectation

Expectation te er god, fra de første striber på pinden, til du går i fødsel. Modvirker kvalme, følelsesudsving og jernmangel. En ægte life saver!

nine-full-month

Nine Full Moons te er din ven under hele graviditeten og barslen. Den er god mod stress og angst, understøtter at du får en god søvn, og modvirker følelsen at udmattelse.

Skærmbillede 2013-06-13 kl. 5.36.43 PM

Just before er der for dig fra 5 uger inden termin og indtil du kan se din talje igen. Teen forbereder livmoderen på vearbejdet og hjælper maven på plads igen efter fødslen.

milk-and-honey-te

Milk and Honey te fyrer op under mælkeproduktionen, så du rigtig kan få gang i amningen.

mother-s-joy-te

Mother’s joy er teen til barsels-perioden, hvor du har brug for velvære og energi til at klare hele den nye situation. Den støtter også mælkeproduktionen uden at være en decideret ammete.

-oko-ammete

NYHED: Er du lidt af en lakrids-afficianado? Så vil du elske vores nye ammete fra tea Lounge med lakridsnoter, brændenælde og kommen.

Psst..! Du behøver slet ikke være gravid for at være vild med vores teer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Thoughts on “Snup en kop te i sommervarmen!

  1. De skal da afprøves!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: