Smukke maver og jordemoder-snak i Strut

Hermed lidt glimt fra formiddagens jordemoderbesøg i Strut, hvor Krista fortalte om forskningen og sine erfaringer.

Der var de smukkeste maver i flotte, og forskellige, former – og både 1., 2. og 3. gangsfødende. Jeg blev helt skruk igen…

Dagens tema var den naturlige fødsel, og hvordan du kan forberede dig bedst muligt på din fødsel.

Der blev særligt lagt vægt på at du som gravid kan og skal tage ansvar for din egen fødsel. Fordi du har de bedste forudsætninger for at få en rigtig god oplevelse, hvis du på forhånd har visualiseret fødslen og taget stilling til, hvad du kunne tænke dig (og har talt det igennem med din partner eller fødselshjælper, så vedkommende kan være din advokat under fødslen. Oddsene er nemlig, at du har rigeligt at gøre med at forholde dig til den kraftpræstation, du er midt i)

Der blev også talt om, at du altså godt kan bede om at få en ny jordemoder, hvis kemien mellem jer ikke er rigtig, når du skal føde. Det vigtigste er, at du føler dig set, hørt og forstået – at du føler dig tryg. For det er DIN fødsel. Ikke jordemoderens, ikke lægens, ikke nogensomhelst andens.

Du kan møde Krista til jordemoder-sessions i Strut hen over efteråret den sidste torsdag i måneden. Hold øje med bloggen eller tilmeld dig Struts nyhedsbrev.

Jordemoder i Strut

DSC_0017

DSC_0020

DSC_0023

DSC_0028

Jordemoder i Strut

Dagens skønne jordemødre Krista og Rikke, som du kan møde i Strut hen over efteråret

Psst! Du kan læse meget mere om Krista og hendes praksis på dinfødsel.dk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: