Strut 10 år. VIND basisvikle fra Je Porte Mon Bébé

I dag til og med midnat er sidste chance for at spare 20% på ALT Carriwell, men i dag fortsætter vi også fødselsdagsfesten med en konkurrence og endnu en fortælling om et af de brands, der har været med fra start og som vi betragter som en essentiel del af Strut. Det handler om at bære sin baby og om franske Je Porte Mon Bébé (JPMBB)

strut 10 version 2

JPMBB kunne fejre 10 års fødselsdag sidste år, og i al den tid har de forsøgt at matche produktets formål med selve ånden bag brandet. Nemlig at give både nybagte forældre og ansatte mere frihed, mere selvtillid, mere autonomi og mere opmærksomhed på samme tid. JPMBB fremstiller vikler, der styrker nærheden mellem forældre og børn samtidig med at aflaste og give en øget frihed for bæreren. Derfor ønsker de også at give deres ansatte mere frihed, mere rum og muligheden for at vælge selv. Fx ved at indføre en 4-dages arbejdsuge i sommerhalvåret.

Siden starten har JPMBB forsøgt at give forældre mere frihed og selvtillid igennem baby-bæring, nærhed og ved at lytte til deres behov. Igennem brug af viklerne og ved hjælp af bl.a. vikleskoler. De skriver så fint selv:

The “free hands” aspect of baby-carrying is only the tangible and visible part of what a good baby carrier offers, but the true value is invisible and is felt in the longer term.
When parents chooses to give their money to JPMBB for a baby carrier, it is so they can do what they want with their hands, take care of their own needs, take care of baby’s needs,within a secure and well-organized framework.

Stefani fortæller om, hvorfor JPMBB blev en del af Strut:

Jeg husker tydeligt mit første møde med Olivier, som stod på Playtime messen i Paris for første gang. Jeg fik en fantastisk gennemgang af viklen og gik faktisk rundt på messen i noget tid med en babydukke på maven for at afprøve viklen. Siden har jeg besøgt parret og brandet i deres studio i Paris (og deres afsindigt mange prøvedukker i alskens forskellige størrelser og vægt!), hvor jeg var med til en workshop for forældre for at lære sidste nyt i babybæring.

Vi er efterhånden mange, der har personlig erfaring med viklerne fra JPMBB og vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig i at binde, bruge og tolke babys reaktion på viklen. Fx knurrende babyer. ‘Knurrer’ baby, når han er i viklen? Det er kun et godt signal. Det er hans måde at kommunikere på og fortælle at han er rigtig godt tilpas. Du kan sammenligne det med et kattedyr, der ‘brummer’ veltilpas, når det bliver aet lige der, hvor det føles allerbedst.

Hvorfor ‘knurrer’ baby? Han fortæller dig, at han har det godt. Det er kommunikation om veltilpashed fra din nyfødte. Viklerne fra JPMBB er fleksible og stærke på samme tid. Modsat almindeligt strækjersey, så har de en patenteret vævning, der sikrer at de kan bære op til 14kg, men også at de er fleksible i alle retninger. Dermed minder en hybridvikle utroligt meget om den fysiske fornemmelse som barnet kender og er helt tryg ved fra livmoderen. Velbehaget og følelsen af at være omsluttet af sin mor (eller far) med lyden af et velkendt hjerteslag som vuggevise er muligvis det allerbedste, baby ved. Det er derfor, vi anbefaler viklerne fra JPMBB – og naturligvis også fordi det er så dejligt at bære i dem for den voksne. De sidder tæt, men behageligt og du er aflastet i skuldre, arme og ryg samtidig. Derudover er de enkle og pæne i farverne og Oeko-Tex certificerede.

Vi vil ALTID gerne hjælpe dig med at bruge en vikle, du har købt hos os. Virkelig. Altid. Også 15. eller 42. gang du kommer forbi eller ringer.

jpmbb fødselsdag 3

Viklerne har en helt særlig plads i Strut og ikke mindst for Stefani, og det er derfor en særlig glæde at kunne udlodde en basisvikle i grå til en heldig, kommende viklefan. Du deltager i konkurrencen ved at dele dit bedste tip med nærhed til baby i en kommentar herunder. Konkurrencen løber fra 3.10-8.10

 Pst: Du kan også stadig være med i konkurrencen om en lækker, økologisk og ammevenlig sweatshirt fra BOOB HER og så er det sidste chance for at købe Carriwell med 20% rabat HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Thoughts on “Strut 10 år. VIND basisvikle fra Je Porte Mon Bébé

 1. Karin on 03/10/2017 at 10:06 said:

  Hud mod hud er fantastisk til nærhed og tryghed. Dette kan fint foregå i en vikle. Kan varmt anbefale dette.

 2. Ida on 03/10/2017 at 10:08 said:

  Jeg venter mit første barn, så kan ikke øse ud af meget erfaring. Men jeg vil bestræbe mig på, at skrue ned for mit faste sidekick aka min iPhone når jeg bliver nogens mor og i stedet være helt til stede i det der foregår.

 3. Line on 03/10/2017 at 10:10 said:

  Mit bedste råd til nærhed med baby er at sove med sit barn. Herhjemme nyder både jeg og i den grad også far, at samsove med vores nyfødte datter og søn på 2,5 år. I en hverdag med alt for få timer, er den natlige omsorg med til både at give børn og forældre en rolig søvn.
  Det vil virkelig være lykken at vinde en vikle til lillesøster 💗

 4. Julie Erck on 03/10/2017 at 10:18 said:

  Jeg fik en ‘Je porte mon bebe’ strækvikle da jeg ventede min datter og tænkte at det var noget frygtelig hippiehejs, men jeg gav det alligevel et skud og jeg overgav mig fuldstændig- og det gjorde min datter også. Det praktiske aspekt med pludselig at opdage hvor rart det er at have to arme der kan bruges er en sidegevinst. Jeg har elsket trygheden og roen det gav min datter helt fra hun var nyfødt og indtil hun voksede ud af viklen. Var hun urolig kunne viklen give hende ro og skulle vi gå en lille tur var det dejligt trygt og rart at hun sad hos mig eller min kæreste i stedet for at ligge i barnevognen. Jeg ville elske at kunne give min højgravide samme oplevelse med sin datter som kommer om 14 dage – for hun synes også at det er noget værre hippiehejs!

 5. Tina KH on 03/10/2017 at 10:19 said:

  Jeg elsker den nærhed en vikler giver og ville så gerne prøve lykken.
  I 1985 og 1986 arbejdede jeg i Afrika og blev meget betaget af hvordan de bar rundt på deres børn også ved at vikle dem på ryg eller mave siden.
  Da jeg kom hjem og stiftede familie valgte jeg at svøbe eller vikle min datter til mig, ligesom hun blev ammet i mere end to år og sov i samme rum.
  Hun blev et trygt og roligt barn og i dag har vi et godt og tæt forhold.
  Nu er min datter i stifte familie fase og hvis jeg bliver den heldige, så går den praktiske vikler til min datter 🙂
  Hilsner og et godt, smukt efterår.

 6. Pia Rasmussen on 03/10/2017 at 10:37 said:

  Hud mod hud ❤️❤️❤️
  Vi venter vires andet barn og jeg har længe villet prøve en vikle. Den giver en masse nærhed samtidig med at jeg kan være der for vores ældste og have hænderne fri😊😊

 7. Malene on 03/10/2017 at 10:39 said:

  Masser af hud-mod-hud og øjenkontakt – og vil topgerne vinde en vikle til min 4 uger gamle datter. Og meget gerne under kyndig instruks hos jer – det ser lidt svært ud at binde, men det er det garanteret ikke når først man får det vist

  • Det er nemlig slet ikke svært, når man først lige får teknikken på plads. Og kom du endelig forbi, for du er den heldige vinder af viklen <3 Tjek din mail så vi kan aftale nærmere.

 8. Anne-Mette Thordal on 03/10/2017 at 10:44 said:

  Hvis jeg skal komme med et tip, der ikke er direkte relateret til vikler, så må det være puslesituationen. Med min nyfødte søn prioriterede jeg at gøre tiden på puslebordet til en hyggestund, så han alt efter hans tålmodighed fik lidt ekstra nus og babymassag/strøg på den bare hud og masser af øjenkontakt og pludren/en lille sang og måske en cykeltur med de små lamsebamseben. Han elskede det og elsker det stadig i dag, hvor han er knap 1½. Viklen vil jeg forære til min veninde, der lige er blevet mor til en skøn lille dreng.

 9. Mathilde on 03/10/2017 at 11:01 said:

  Jeg gav mit ældste barn babymassage. Det var nogle rigtige hyggelige stunder hvor hun slappede helt af (husk at gøre det på et vandtæt underlag) mens jeg med lidt baby olie masserede hende fra top til tå.

 10. Julie Torup on 03/10/2017 at 11:14 said:

  Jeg bar mit første barn i vikle, og vi elskede det begge to. For et år siden flyttede vi til Ghana, og nu er hun helt vild med at blive båret på min ryg med et stort stykke farverigt stof. Hun bliver tre år lige om lidt, men den fysiske nærhed har været helt naturlig gennem hele hendes liv takket være viklen. Om nogle måneder kommer hendes lillebror og lillesøster (ja, tvillinger<3), og så får vi uden tvivl brug for en ny vikle, og ikke mindst gode råd til hvordan man bærer sådanne to banditter:)

 11. Maja Rydahl on 03/10/2017 at 12:22 said:

  Giv dig tid til at være forældre – drop de tusind kaffe aftaler med vennerne, alt for mange gæster, vasketøjet, rodet, mobiltelefonen og alle billederne der skal uploades de rette steder… bare være til stede og nyd hvert et sekund – du får aldrig denne magiske tid tilbage!! Og gør det endelig med masser af hud mod hud – gerne i vikle. Efter vores første barn er jeg blevet total vikle afhængig, og glæder mig da også til at hoppe i endnu en strækvikle med den lille ny der kommer om to måneder ❤️❤️❤️❤️

 12. Lise R on 03/10/2017 at 12:34 said:

  Amning er virkelig nærhed med baby. Jeg elsker at amme selvom der også er udfordringer – selv her m barn nr. 2.

 13. Anne Mette Rasmussen on 03/10/2017 at 12:52 said:

  Hud mod hud er og bliver den optimale nærhed med baby. Og amning synes jeg også er skøn måde at give baby tryghed og nærhed.

 14. Karen on 03/10/2017 at 13:06 said:

  Nærhed hos os praktiserer vi nat og dag. Vi samsover og har derfor investeret i en stor og virkelig komfortabel seng. Her er plads til os alle, og vi sover så meget bedre og uden gråd og råb, efter vi har accepteret, at det er sådan, det passer os bedst at sove. Nu kommer der snart en lille til, der også skal være plads til i sengen, og vi glæder os! Men vil dog gerne opgradere nærheden med en vikle også, tænker at det også er smart i forhold til at der også er et andet lille menneske, der skal have opmærksomhed og nærhed, når børneflokken forøges!

 15. Maura Loughney on 03/10/2017 at 13:09 said:

  Samsoving og bær babyen/barnet i en vikle og/eller bæresele 😊

 16. Stephfanie Kjær-Jans on 03/10/2017 at 13:37 said:

  Den tryghed og nærhed det giver baby (og mor). Var ikke kommet igennem datterens måneder med kolik uden min strækvikle. Glæder mig til at vikle lillebror, når han kommer lige om lidt (dog forhåbentlig uden kolik) ❤️

 17. Karina on 03/10/2017 at 15:21 said:

  Mit bedste tip til nærhed er tid! De stunder hvor tiden forsvinder i omfavnelse og følelsen af babys lune kind, lyden af saglige åndedrag og duften af nyt liv i ens arme kan vare ved uden afbrydelse, tanker eller gøremål. Det er en smuk følelse af nærhed!!

 18. Anna Larsen on 04/10/2017 at 10:59 said:

  Jeg nød virkelig at være tæt på min dreng da jeg bar ham i strækvikle. Især var det i de første tre måneder dejligt at være tæt på ham uden at overstimulere ham.

 19. Med min første datter prøvede jeg hele tiden at ligge hende fra mig, så jeg havde armene fri. I virkeligheden havde hun det bare bedst i mine arme og sov også i vores seng i de første 10 måneder. Mit bedste råd er nemlig at give baby alt den nærhed de viser tegn til at behøve. De kan aldrig nogensinde få for meget! Venter nu endnu en pige og en strækvikle der giver baby nærhed hos mig og samtidig giver mig hænderne fri til min datter på 2 år, bliver helt klart løsningen for mig❤️

 20. Dorte Vesterholm Lind on 05/10/2017 at 08:36 said:

  Samsovning 😊

 21. Linda Stenmann on 05/10/2017 at 10:18 said:

  Da min søn var spæd, var vores allerbedste nærvær/hyggestund at ligge hud mod hud efter et bad. Ind under dynen og bare cuddle. Nu er jeg gravid igen – termin 1.12, med en lille pige, som absolut skal introduceres for den samme tætte nærvær. Glæder mig allerede til blød, varm, og dejlig babyduft liggende på min overkrop. Det er da den bedste nærvær med et lille barn❤️

 22. Michelle Sauer Jensen on 05/10/2017 at 14:25 said:

  Her sover 4 uger gamle Freja aller bedst på brystet af mor eller far. Det er upraktisk fordi man er bundet til stolen, men det er fantastisk at give hende den nærhed<3 der er viklen også en hjælp når jeg bliver fortrolig med den!

 23. Sisse on 05/10/2017 at 22:03 said:

  En ville er jo nærmest den allerbedste måde at have nærhed med sit barn – og gøre det trygt og rolig. Den reddede mig mange gange, da jeg havde en lille ulykkelig kolik-baby.
  Noget andet, der var fantastisk for både nærhed og som kolik-lindring, var babymassage. En skøn måde at få en masse hud-kontakt og stimulere baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: