I smerte skal du føde. Eller skal du nu også det?

Ikke nødvendigvis, hvis man spørger Anja Bay, der er kvinden bag ‘Smertefri Fødsel’.

Om metoden skriver Anja bl.a. på sin hjemmeside:

“Til min første fødsel, forberedt med gravid yoga, masser af motion og teoretisk fødselsforberedelse hos jordemoderen, oplevede jeg intens smerte og panik, mens den næste forberedt med konkrete fødeteknikker, var smertefri. Et anstrengende arbejde, ja vist, men det gjorde ikke ondt.”

Anja har arbejdet med konceptet ‘Smertefri Fødsel’ i 6 år, og har konsulenter rundt omkring i Danmark og også en enkelt på Grønland. Snart åbner hun i egne lokaler i Indre København – og så har hun da også lige skrevet en bog!

Stefani og jeg tog forbi Bevi Bevi torsdag eftermiddag for at sige tillykke til Anja med sit nyeste ‘barn’ og nød både selskabet og stemningen.

smertefrifødsel

Det er smukke Anja med hatten på sned. Stefani fik signeret sin udgave af bogen, som hendes egen fødselsberetning i øvrigt er med i.

Husk at der er gratis jordemoderkonsultation i Strut i slutningen af hver måned, hvor du kan få snakket om alt det, der ikke er tid til hos din egen jordemoder. Hold øje med bloggen og facebook for tilmelding – men skriv gerne i kalenderen, at næste gang er 31. oktober kl. 9.30 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: