Give Away: Strut fylder 8 år!

På torsdag fylder Strut 8 år og det skal selvfølgelig fejres!

Der er sket meget i butikken på Fælledvej 13 på Nørrebro, siden vi første gang åbnede dørene. Vi er både vokset i m2, fået flere ansatte, tilføjet en webshop, begyndt at sælge babytøj, og så har vi for nyligt også givet butikken en make-over. Grundfilosofien er dog stadig den samme, som den var for otte år siden.

I Strut er det dig, kvinden og moderen, der er i fokus. Vi har gjort det til vores fornemste opgave, at gøre dig glad og tilfreds med dit udseende og din krop under hele graviditeten og i tiden efter fødslen mens du ammer. Det er vores passion at finde de bedste ting, det fedeste tøj og det lækreste tilbehør til den særlige periode, som graviditeten og ammeperioden er. Alt sammen på en jordnær og no nonsense måde.

Ingen fødselsdag uden gaver, og I skal selvfølgelig forkæles, når vi fejrer os selv – for uden jer ville Strut jo slet ikke eksistere. Vi udlodder derfor et gavekort på 800 kr til Strutshop.dk.

For at deltage i konkurrencen skal du:

1. Følge os på Facebook.

2. Skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvem du først fortalte, at du var gravid, og hvordan?

Gavekort 800 kr.

Vinderen finder vi ved lodtrækning på vores fødselsdag (d. 1.10.15). Gavekortet gælder på Strutshop.dk året ud (altså til og med d. 31 december).

Pssssst….. Husk også at følg os på Instagram, hvor vi også kommer til at forkæle jer med en konkurrence.

Vil du læse meget mere om graviditet, barsel, amning, fødselsforberedelse og mode med strutmave? Så følg Strut på Facebook, via Bloglovin eller på Instagram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

76 Thoughts on “Give Away: Strut fylder 8 år!

 1. Marianne Thing on 25/09/2015 at 09:57 said:

  Jeg fortalte det først til min kæreste efter at testen viste positiv. Vi havde dog været ude at købe den sammen så han vidste godt at jeg tog den, men jeg tror ikke rigtigt at vi var helt forberedte på et positivt svar. Så det var en dejlig overraskelse 🙂

 2. Pia Rasmussen on 25/09/2015 at 12:10 said:

  Fortalte det til kæresten 🙂 Tog testen kl 6 om morgenen og gik ind og hviskede “godmorgen farmand” til ham. Han blev helt forvirret men selvfølgelig overlykkelig 🙂

 3. Miatilda A. on 25/09/2015 at 12:23 said:

  Jeg fortalte min kæreste det – og så fortalte jeg (meget nervøs) min far det. Som blev så rørt at jeg begyndte at græde.

 4. Anne Sofie Bovin on 25/09/2015 at 14:57 said:

  Min kæreste var den første som fik det at vide – jeg var så glad og måtte bare vække ham og vise testen til ham, helt oppe i hans hoved. Han blev glad, kyssede mig… Og sov videre 😉

 5. pia sroka on 25/09/2015 at 16:13 said:

  Den første jeg fortalte jeg var gravid, var til min kæreste, men han vidste godt at jeg måske var gravid, da jeg haved alle tegn på graviditet,graviditeten var jo planlagt på forhånd. 🙂

 6. Maja Jensen on 25/09/2015 at 18:12 said:

  (Altså bortset fra min mand)
  Første gang fik mine forældre det at vide den 22 december. De fik et lille digt om at der var en baby på vej 🙂
  Svigerforældrene fik det samme digt i julegave.
  Denne gang blev det mere afdæmpet henover eftermiddagskaffen 😋

 7. Rikke Bleeg Christiansen on 25/09/2015 at 18:12 said:

  Min kæreste var den første, som fik det at vide. Tog en test om morgenen og vækkede ham for at fortælle det. Han blev meget glad og overrasket, da vi ikke havde forventet det (men selvfølgelig håbet det rigtig meget)

 8. Jannie Fischer Echers on 25/09/2015 at 18:15 said:

  Min mand selvfølgelig. Men herefter var det vores familie. Vi inviterede til eftermiddagskaffe og havde hængt sutter op i vores “livs træ” som står plantet i forhaven. Der var dog ingen der fattede det før vi satte bobler på bordet…

 9. Joanna on 25/09/2015 at 18:21 said:

  Det var faktisk min kæreste, som var den første til at vide det, og det var ham, som fortalte mig det:-)
  Vi fik det at vide via en blodprøve nemlig, og da jeg stod overfor en lang dag med forlæsninger på KU uden mulighed for at tage telefonen, aftalte vi at han ville få besked fra lægen. Jeg var 150% sikker på at jeg ikke var gravid, så da jeg forsigtigt tjekkede hans SMS i en kort pause, fik jeg den bedste overraskelse nogensinde.

 10. Charlotte Larsen on 25/09/2015 at 18:22 said:

  Første gang var det min Zoneterapeut, da det var vigtigt i forhold til min behandling😊 Og her anden gang min dejlige kæreste😍

 11. Ane on 25/09/2015 at 18:41 said:

  Altså min kæreste fik det jo at vide samtidig med mig, men jeg fortalte det til min mor to uger efter, hvor vi var på tur til Berlin, bare hende og jeg. Min far var lige død nogle måneder forinden, og så blev jeg gravid, og alt var meget overvældende og jeg vidste ikke hvad der var hormoner og hvad der var sorgbearbejdning. Da min mor og jeg så gik rundt i Berlin, snakkede vi om min far, og hvordan han gerne ville have været morfar. Og så sagde jeg, meget berørt af situationen, og lidt ud af det blå, at ‘det ser ud til at du skal være mormor om otte måneders tid’. Så græd vi begge to, og otte måneder senere kom vores dejlige datter, og min mor stråler i rollen som mormor. Men hvor ville jeg dog gerne have oplevet min fars reaktion på at han skulle være morfar, men det nåede han desværre aldrig.

 12. Anja Madsen on 25/09/2015 at 18:42 said:

  Jeg fortalte min mand det som den første. Men ikke på en særlig kreativ måde. Han troede ikke helt på det da testen var svagt positiv. Jeg sendte også et billede, af den svage positive test til min veninde, der var i Sverige. Hendes svar var:”man kan se den er positiv helt herovre i Sverige, tillykke.”
  😊❤️

 13. Emilie Grundtvig on 25/09/2015 at 18:43 said:

  Min kæreste var til stede da jeg i januar tog en (5) graviditetstests. Men kun en uge efter fortalte vi min familie den glædelig nyhed, da vi skulle til middag hos mine forældre. Hele vejen derhen havde jeg det som om jeg skulle til eksamen. Tankerne kørte rundt. Vi havde taget champagne med og aftalt at min kæreste skulle lade som om han havde en nyhed omkring hans arbejde, hvorefter jeg tog ordet og fortalte at jeg var gravid. Alle blev meget overraskede og vildt glade, især da det er det første barnebarn og min mor fældede endda et par glædeståre👶🏼💙

 14. Ditte on 25/09/2015 at 18:47 said:

  Jeg fandt ud af jeg var gravid da en sød sygeplejerske fra Skejby fertilitetsklinik ringede til mig og fortalte at blodprøven Jeg havde fået taget tidligere på dagen var positiv. Min mand var sammen med mig da vi fik det fantastiske svar og et par dage senere fortalte jeg det til den flok af andre barnløse kvinder, som jeg har lært at kende gennem behandlingsforløbet. Vi har støttet hinanden gennem tykt og tyndt, lyttet til hinandens triste historier og fulgtes ad gennem opture og nedture, så der var slet ingen tvivl om at de var de første som skulle have den lykkelige nyhed.

 15. Mette Zarpegaard on 25/09/2015 at 19:17 said:

  Min kæreste var den første der fik det af vide og det faktisk ved at jeg lod den positive graviditetstest ligge på badeværelset en lørdag morgen 😊 min søster var den næste, og jeg hviskede det i øret på hende på hendes bryllupsdag, mens vi ventede på at gæsterne skulle komme til receptionen.

 16. Maja on 25/09/2015 at 19:31 said:

  Udover min mand, som begge gange var den første til at få det at vide. Første gang 3 veninder, som jeg skulle have drukket vin med den aften jeg testede positivt, men det kunne jeg jo ikke alligevel. Anden gang var det en veninde, der også var lige havde testet positivt over en kop kaffe på cafe, men en masse hviskeri 🙂

 17. Helle Kold Nielsen on 25/09/2015 at 19:53 said:

  Jeg tog min positive graviditetstest tilbage i 2010 sammen med min veninde da min mand var i Indien med arbejde da jeg skulle tage en test. Så hun var den første til at vide det. Men den første person jeg sagde det til var min mand.

  VI havde været igennem 3 IVF forsøg , og dette var det sidste forsøg vi havde. Min mand vidste godt at jeg skulle have taget blodprøve dagen efter men han vidste ikke at jeg tog en test dagen før. Så jeg ringede ham op i Indien og råbte ind i røret at testen var positiv. Det tog ham lidt tid at hitte ud af hvad jeg sagde men han blev selvfølgelig meget glad.

  Efterfølgende opdaterede jeg i min behandlingstråd jeg havde på et forum til mine mange veninder jeg efterhånden fik derefter og der gik et jubelskrig igennem forummet da jeg kunne smide en positiv test ind. Det var uforglemmeligt.

 18. thilde on 25/09/2015 at 20:12 said:

  Jeg fortalte det som det første til min kæreste. Han vidste godt at jeg tog testen og jeg havde en meget stærk mistanke om at denne gang der var den god nok.

 19. Katrine Gunnersen on 25/09/2015 at 20:22 said:

  Jeg skrev en graviditetstest på sedlen – jeg havde taget en billig først selv – og ville sige det til ham, men kunne ikke.. Det skulle jo ikke ske så hurtigt..

 20. Maja Barslev on 25/09/2015 at 21:21 said:

  Jeg fortalte det til min mand, som også er min kollega. Jeg kunne ikke vente med at fortælle ham det, så jeg hev ham til side på vores arbejdsplads og gav ham den dejlige nyhed. Så måtte vi ellers lade som ingenting resten af dagen, indtil vi fik fri og kunne komme hjem. Det var en dejlig dag 🙂

 21. Laura on 25/09/2015 at 21:51 said:

  Begge gange har det været min mand, der fik det at vide som den første.

  Anden gang kom graviditeten lidt bag på os. Han sad og legede på gulvet med vores store pige på dengang 2 år. Vi havde fuldt program hele dagen, men jeg havde den her fornemmelse, som jeg ikke kunne slå ud af hovedet, så jeg blev altså nødt til at få vished.
  Jeg fandt en alt for gammel graviditetstest i badeværelsesskabet – og den var bragende positiv. Jeg var ikke det mindste i tvivl om, at testen stadig viste korrekt, selvom for længst havde overskredet holdbarhedsdatoen.

  Jeg listede ind i stuen, hvor de to stadig sad begravet i Duplo. Rømmede mig lidt forsigtigt, for jeg kunne ikke lige se, hvordan jeg skulle fange min mands opmærksomhed uden at fange min datters også. Og hun skulle ikke vide det endnu. Han opfangede heldigvis min diskrete rømmen, han så, hvad ivrigt gestikulerende pegede på og viftede med, og så kom han med de største, mest overraskede øjne, jeg nogensinde har set. Lige bagefter kom der et strålende smil.
  Vi gav hinanden et kys og kom videre i dagens program. Og så var der ellers ikke ro til at tale sammen alene før sent om aftenen, hvor jeg tydeligt kan huske, at han med glad spænding i hele kroppen sagde: “Nå, skal vi ikke lige tale om det der, du viste mig i morges?”

  “Det der” viste sig at være en dejlig pige, som runder 8 mdr. inden længe.

 22. Ida on 25/09/2015 at 21:58 said:

  Min mand og jeg havde på vores bryllupsrejse til Galapagos købt en tøjdyr-hammerhaj som sagde ‘I love you’, når man trykkede den på maven. Vi købte den den aften vi besluttede, at vi ville forsøge at få et barn.
  Jeg opdagede, at jeg var gravid en aften, min mand ikke var hjemme. Næste morgen kom min mand hjem og sagde godmorgen til mig, mens jeg lå i sengen. Hammerhajen leverede budskabet ved at komme frem fra dynen med sit ‘I love you’. Først forstod min mand det ikke, men så gættede han det:) Hammerajen blev selvfølgelig min datters første bamse.

 23. Sisse Dupont on 25/09/2015 at 21:59 said:

  Den første jeg fortalte det til var min kæreste – jeg kunne slet ikke forestille mig at der var andre, der skulle vide det før ham! Han var ved at vaske op da jeg kom ud fra badeværelset og sagde: “nu tror jeg godt jeg ved, hvorfor jeg har haft ondt i maven,” mens jeg kiggede forvirret på testen jeg havde i hånden. Han vendte sig om og fik øje på testen og stod længe og stirrede på den med opvaskevand dryppede fra hænderne og et helt perplekst udtryk i ansigtet indtil han kom til sig selv, fik tørret hænderne og givet mig et langt knus – og så grinede vi begge to helt ukontrolleret i 5 minutter.

 24. Marie on 26/09/2015 at 05:03 said:

  Den første jeg fortalte det til var min mand. Vi havde prøvet noget tid, så det der med at tisse på pinde var efterhånden ikke helt fremmed for mig. En søndag morgen (min mors fødselsdag), hvor jeg var gået 5 dage over, aftalte vi, at hvis ikke der var kommet nogen menstruation inden for en uge, så skulle jeg tage en test. Det skal måske siges, at min cyklus var ret uregelmæssig, så at gå 5 dage mere end forventet, var ret normalt, og ikke nok til at vi helt turde håbe på gevinst.
  Min mand stod op og tog til træning og kort efter stod jeg op for at tisse. Et eller andet i mig sagde “ej, tag nu lige en test. Vi har en enkelt liggende, måske skal den bare lige ud af verden”. Jeg tog den og lagde den fra mig et par minutter. Jeg havde jo kigget på masser af tests med kun en streg, så da jeg kiggede og man kunne se den sædvanlige streg OG ane en ekstra, fin svag streg, kunne jeg slet ikke fatte det. Jeg ringede til min mand og sagde, at han nok lige skulle købe nogle nye tests med hjem, så vi kunne prøve igen. Og den var god nok. Nu nyder vi tilværelsen som forældre til store, stærke August på 7 måneder.

  Stort tillykke med jeres strut-baby, som slet ikke er baby længere! ❤️

 25. Ane-Mette on 26/09/2015 at 06:32 said:

  Min kæreste -Efter at have stået på toilettet, lang tid, med kæmpe tanke- og følelsesmylder. Jeg gik ind til ham og viste pinden. Så stod vi der, lang tid, skiftevis kiggende på pinden og på hinanden. Så hoppede vi rundt i hele huset 🙂

 26. Mette Thestrup on 26/09/2015 at 06:53 said:

  Vi gik i fertilitetsbehandling på OUH i små 2 år (7 forsøg) før der var 100% bid (har mistet 2 gange før)..
  Var på sygehuset om morgenen d.11/5-15 for at få taget blodprøve – og OUH ringede om eftermiddagen med svar..
  Var ret sikker på jeg ikk var gravid, men de sagde der var hcg i blodet og ville gerne lige tjekke det igen 13/5-15.. Ny blodprøve der – hcg var steget men ikk helt som den skulle så de ville gerne vi liiiiiiige tjekkede igen 15/5-15.. Det var nogle sindsyg lange dage og tankerne kørte rundt i hovedet + jeg græd ret meget..
  15/5-15 kl.10.30 fik vi så endelig præcis svar!
  Den søde dame sagde “Tillykke Mette du er gravid!”.. Min mand var selvfølgelig ikke hjemme, men kunne absolut ikk samle tankerne til at overraske ham på en sjov/sød måde, så jeg ringede stortudende til ham og sagde han skulle være far <3
  Nu er jeg i uge 24+0 og vi venter en dejlig lille dreng.. Det er uvirkeligt, men vi glæder os ekstrem meget 🙂

 27. Helle on 26/09/2015 at 07:15 said:

  Efter en blodprøve på fertilitetsklinikken, og hvad føles som mange timers ventetid, var Min kæreste den første der fik besked. Helt fantastisk selv om det var over telefonen. Kunne simpelthen ikke vente til han kom hjem😁

 28. Anna Larsen on 26/09/2015 at 07:23 said:

  Jeg fortalte det til min mand ved at servere en dagmar tærte med fødselsdagsflag i. Vi vidste nemlig begge at vi gerne ville ha en pige der hedder Dagmar. De første par sekunder reagerede han ikke, men så pludseligt spærrede han øjne op og så kunne jeg se at han forstod. Det var fantastisk :D! Selvom jeg ikke kunne få et eneste stykke dagmartærte på grund af kvalmen..

 29. Maiken Andersen on 26/09/2015 at 07:28 said:

  Fortalte det først til min kæreste, som stod i køkkenet og ventede spændt på resultatet 🙂

 30. Lisa Albertsen on 26/09/2015 at 07:53 said:

  Udover min kæreste, som sad i stuen mens jeg tog testen, fortalte jeg det først til 2 gode barndomsveninder som kom på besøg aftenen efter, hvor jeg efter en lang intro fik fremstammet at jeg nok var gravid! Var egentlig ikke meningen jeg ville sige noget før jeg var mere sikker, men kunne ikke holde det tilbage 🙂 vi havde i over to år forsøgt at få et barn og stod til at skulle igang med fertilitetsbehandling da vi blev gravide af os selv, så vi var bare så glade og havde behov for at dele glæden med vores kære. De næste var selvfølgelig bedsteforældrerne 🙂

 31. Sofie Turley on 26/09/2015 at 08:08 said:

  Udover min mand, naturligvis, så var det faktisk to af mine rigtig gode veninder, som jeg skulle mødes med samme dag, som jeg havde taget testen. Det var en smuk og varm juli aften og vi skulle spise på restaurant Stedsans, der ligger på et tag med en kæmpe køkkenhave på Østerbro. Mine veninder ved, at jeg normalt er utrolig glad for vin, så jeg kunne naturligvis ikke skjule, hvorfor jeg ikke lige hoppede på den store vin-menu. Det blev en magisk aften, hvor vi sammen skålede – dem i vin og jeg i rabarbersaft – på det nye lille liv, der voksede i min mave. Det gjorde det til en helt særlig dag for mig 🙂

 32. Marianne Persson on 26/09/2015 at 08:09 said:

  Det var til min mand. Jeg har PCO og vidste fra vores første barn at det ville kræve en streng kost at “spise mig i form” til en graviditet mere. Det skulle det så bare ikke denne gang. jeg blev gravid ret hurtigt. Havde fornemmelsen men tænkte at det selvfølgelig ikke kunne passe. Men det gjorde det!❤ Da min mand kom hjem fra arbejde og han som altid fortalte mg fortalte, lagde jeg testen ved siden af ham. Jeg måtte rykke den tættere på ham tre gange før han opdagede den. Og så var det bare lykke i det lille hjem.

 33. Heidi Hermansen on 26/09/2015 at 08:43 said:

  Den allerførste, jeg fortalte det til, var min kæreste, men den måske vigtigste jeg fortalte det til, var min mor <3
  Hun døde desværre for et år siden, og det piner mig ekstremt meget, at jeg ikke nåede at give hende børnebørn, så da jeg så de to streger på testen, vidste jeg, at jeg straks dagen efter skulle på kirkegården og fortælle min mor, at hun skulle være mormor – og selvom hun ikke er her længere, var det alligevel virkelig stort at kunne fortælle hende <3

 34. lærke rømer on 26/09/2015 at 10:24 said:

  Den første jeg fortalte var min selvfølgelig kæresten der fik en positiv graviditetstest i hånden vel og mærke med tis på 🙈
  Vi forsøgte at blive gravide men at det skulle lykkedes i første forsøg kom alligevel lidt bag på os 😀

 35. Mette on 26/09/2015 at 10:45 said:

  Jeg viste den positive test til min mand der var i gang med at skifte vores ‘store’ datters ble. Han så helt mærkelig ud i hovedet for hun var på det tidspunkt kun 9 mdr gammel og vi havde ikke planlagt at skulle have barn igen så hurtigt… Men vi er rigtig glade for det nu og nyder vores pseudo-tvillinger på hhv 20 og to mdr. 😀

 36. Christina TF on 26/09/2015 at 10:46 said:

  Den første der fik det at vide, var min kæreste.

  Efter et par mislykkedes forsøg, havde vi et par dage forinden snakket om sætte projektet på pause et år eller to. Da jeg ikke fik min menstraution til tiden, købte jeg dog en test i al hemmelighed, med et lille håb om at det alligevel var lykkedes. Jeg ville ikke sige noget, hvis nu det var falsk alarm igen. Jeg nåede dårligt at tisse på den før der var to knaldblå striber, der bekræftede mistanken <3

  Fik stavret ud fra toilettet med testen i hånden, men jeg kunne slet ikke finde ud af hvad jeg skulle sige, så stod bare og stirrede på ham i hvad der føles som en evighed, før han kom hen og så hvad jeg holdt i hånden 🙂 Han løb straks ud og købte flere tests, så vi kunne være helt sikre og de var alle bragende positive <3

  Med termin i dag, går vi bare og venter på at den lille pige endelig melder sin ankomst!

 37. Anne Bech on 26/09/2015 at 11:27 said:

  Den første jeg fortalte det til var min søde kollega – vi er sygeplejersker og kunne ikke lade være med tage en blodprøve da mistanken om graviditet meldte sig og 6 uger efter kunne vi tage en positiv blodprøve på hende osse 🙂 .. Og min dejlige lille pige blev født i mandags – så et gavekort kunne bruges på noget flot og ammevenligt tøj 🙂

 38. Tine on 26/09/2015 at 12:14 said:

  Min gode kollega Inger var den første, der fik det at vide en mandag morgen i foråret. Hun vidste godt, at jeg ville tage en test i weekenden. Så da jeg stod inde ved kopimaskinen, og hun spurgte, hvordan weekenden havde været og mit svar var: “RIGTIG god!” lugtede hun hurtigt lunten.

 39. Rikke on 26/09/2015 at 12:20 said:

  Jeg fandt ud af, at jeg er gravid for en uge siden, og har endnu ikke fortalt det til nogen. Arbejder pt som servitrice i en lille café og mit liv er lidt et kaos ift relationer og økonomi. Jeg ved vitterligt ikke hvem jeg skal fortælle det til først, men jeg vil beholde barnet. Læser kommentarene her for inspiration og deltager i denne konkurrence, for måske kunne man få et tilskud til tøjkøb når jeg begynder rigtig at bule ud

 40. Emel Toy on 26/09/2015 at 12:44 said:

  Manden naturligvis 🙂 han var ude at handle da jeg tog en test. Da han kom hjem stod jeg med en positiv test i hånden helt chokeret 🙂 også blev det ellers en test mere og en mere før vi troede på det 🙂

 41. Julie on 26/09/2015 at 13:40 said:

  Fortalte det først til min mand. Vi vidste godt den måske var der så virkelig glade. Kunne ikke dy mig og måtte fortælle min mor der også nærmest samme dag. Det er vildt at vide der voksede et lille frø i maven 😊

 42. Lise R on 26/09/2015 at 14:16 said:

  Jeg fortalte det selvfølgelig til min kæreste som den første. Vi var på weekend i London og jeg havde medbragt en graviditetstest hjemmefra – dejlig souvenir fra turen 😉

 43. Helle on 26/09/2015 at 14:19 said:

  Min kæreste naturligvis – barnets far:-) Han sov stadig, så det var ret sjovt at vække ham med den nyhed.

 44. Lise on 26/09/2015 at 16:54 said:

  Under begge mine graviditeter har den første person været min kæreste – første gang var planlagt, så der blev han kun overrasket over, at det var gået så hurtigt. Anden gang var det ikke planlagt, så der blev vi begge meget overraskede og tror jeg tog 5 tests før vi troede på den lykkelige nyhed 💙

 45. Betina Nørgaard Madsen on 26/09/2015 at 18:44 said:

  Den første der fik besked var min kæreste. Så fortalte vi mine svigerforældre det dernæst, det skete netop juleaften…måtte pænt tale ud af posen så de pludselig kunne forstå at jeg ikke ville nyde et glas vin til andestegen😜

 46. Gitte Valentin on 26/09/2015 at 21:45 said:

  Min kæreste kiggede med på testen, men stregen blev tydelig – så ham behøvede jeg ikke fortælle det. Derfor blev min veninde gennem 22 år den første, jeg fortalte det. Det var på Kulturnatten, hvor hendes forældre var med. Jeg havde skrevet et kort til min veninde om, at hun snart skulle være tante, så jeg gik bare og håbede på, at hendes forældre snart skulle se noget andet end os, så jeg kunne få hende for mig selv. Det var meget følelsesladet at give hende kortet. Og hun blev så glad på mine vegne – især fordi vi begge to er oppe i årene og gik og frygtede, at vi aldrig ville finde mænd at få børn med.

 47. Vanessa Roin on 26/09/2015 at 22:25 said:

  Tillykke og dejligt med konkurrence! Jeg fortalte det til min mand før testen viste det. Jeg vidste det bare<3

 48. Ida on 27/09/2015 at 14:33 said:

  Jeg er ikke selv mor, men min lillebror har lige fået en lille datter i starten af august.
  Husker at de fortalte mig det d. 1 januar, hvor vi var cyklet hjem til vores bedstemor med Christianshavnertærte og sad og drak tea.
  SÅ er jeg den heldige vil jeg forære noget fint til mor og datter 🙂

 49. Ditte Bergstedt on 27/09/2015 at 15:00 said:

  Den første der fik den gode nyhed var selvfølgelig min mand, som blev vækket tidligt en søndag morgen og fik viftet en tissepind i hovedet. Graviditeten var planlagt og derfor vidste jeg, at jeg netop denne dag kunne teste og jeg var derfor meget tidligt oppe, for jeg var meget utålmodig.

 50. Sara Ramsing on 27/09/2015 at 16:04 said:

  Jeg fortalte det først til min kæreste.

  Jeg havde taget tre negative test fordelt på halvanden uge før jeg testede positiv på en test. Jeg løb ud af badeværelset klokken 6 om morgenen overlykkelig, stak testen frem og råbte nærmest op i hans halvvågne ansigt “hvis det ikke er to streger, ja så ved jeg ikke hvad det er!”.
  Så gik det ellers fra lykkelig til surrealistisk og tilbage til lykkelig igen i løbet af få minutter, det var noget af en rutsjetur i starten. Dog er det en ønskebaby vi skal have, men selvom man har planlagt graviditeten kommer det stadig som noget af et chok når der pludselig er to lyserøde streget på en hvid pind 🙂

 51. Monica Figgé Jensen on 27/09/2015 at 18:09 said:

  Jeg fortalte det først til min mand ved at sætte en sløjfe på en sut og pakke den ind. Han fangede den ikke lige til at starte med, men kiggede underlig på mig. Jeg spurgte så hvad bruger man en sut til og så gik det op for ham og han blev helt vildt glad 🙂 Det var første graviditet, hvor vi fik en lille dreng i juli 2013 og nu venter vi en lillebror til december 🙂

 52. Stine Bjerre on 27/09/2015 at 19:45 said:

  jeg fortalte selvfølgelig faderen til barnet om den glædelige nyhed først… Vi var først lidt paf i udtrykket over at det var gået så stærkt (havde kun prøvet 1 måned) og efterfølgende fuldstændig lykkelige over at vi kunne kreere et lille vidunder…
  Det var ikke meget mindre romantisk end at jeg stormede direkte fra toilettet og hen til ham vi computeren med testen i hånden…

  Tillykke med dagen – i har reddet mig via jeres webshop adskillige gange – både når det gjaldt mangel på gode amme-BH’er og en dårlig tøj-dag som højgravid

 53. Her 2. gang var helt anderledes end 1. gang, hvor vi havde ventet og ventet på resultat. Så jeg var ret ligefrem – tog testen og åbnede vinduet ud til haven, hvor min mand (intetanende om testen) fik at vide, at han skulle være far igen 🙂
  Vi glæder os mindst lige så meget som 1. gang!

 54. Sandra Mikkelsen on 28/09/2015 at 10:15 said:

  Min kæreste var selvfølgelig den første der fik den glædelige nyhed – Jeg gik spændt og ventede på at han kom hjem fra arbejde så jeg kunne fortælle ham det ansigt til ansigt 🙂 Det var den fedeste nyhed at skulle overaske ham med!! De næste der fik det at vide var mine forældre – men først efter nakkefoldsscanningen.

 55. Jeg fortalte det allerførst til min mand – og egentlig uden omsvøb og diverse gættekonkurrencer. Jeg sagde det bare til ham 🙂

 56. Kathrine Bødker Tegllund on 28/09/2015 at 11:13 said:

  Min mand var det første der fik det af vide lige efter jeg havde taget testen. Jeg købte og tog testen om aften, og løb ind til og fortalte det:) Dagen efter ringede jeg til min forældre og fortalte de gode nyheder:)

 57. Anne on 28/09/2015 at 11:35 said:

  Vores situation var ganske special, da det faktisk var min kæreste, som vidste det før mig. Vi har fået IVF-hjælp til befrugtningen og der skulle sygehuset efter 14 dage efter oplægningen af ægget ringe og give os resultatet pr. telefon. Jeg turde ikke tage imod opkaldet, da jeg den pågældende dag havde hjemmedag med vores store dreng på 11 år, der ikke vidste noget om planerne. Da min kæreste har rejsearbejde måtte jeg vente til han kom hjem og kunne fortælle mig, hvad de havde sagt ansigt-til-ansigt. Vi måtte derfor på forhånd aftale slet ikke at tale sammen før da, så jeg ikke kunne gætte noget ud fra hans stemme. Det var den mest sindsyge ventetid.. Da han trådte ind af døren og lige så stille sagde “tillykke” var det den mest forløsende og lykkelige nyhed ever. Det blev fejret med en god middag ude i byen og snak resten af aftenen om navne og fremtid.

 58. Camilla A on 28/09/2015 at 15:10 said:

  Lækker præmie!
  Jeg vil rigtig gerne vinde til min søster, som er gravid for anden gang. Jeg ved, at det første, hun fortalte om graviditeten, var sin mand. 🙂

 59. Vi fortalte min mor og far det som de første. Vi har prøvet i 12 år på at blive gravide og det var simpelthen fantastisk at kunne overraske mine forældre med den glade nyhed!
  Vi havde faktisk aftalt at vente til efter de 12 uger, men jeg kunne bare ikke vente!!! <3

 60. Astrid on 28/09/2015 at 16:56 said:

  Jeg fortalte det først til min kæreste. Vi havde prøvet at blive gravide et stykke tid og min cyklus varierede i antal dage hver måned. Så da min menstruation var ca 2 dage over tid lagde jeg ikke så meget i det. Jeg ville alligevel gerne have afkræftet at jeg var gravid inden vi skulle på weekend ved svigermor – for der følger der altid et par glas vin med maden. Så en fredag eftermiddag på vej til Jylland svingede vi forbi Bilka og købte en graviditetstest. Jeg drønede ind på toilettet, hvor jeg hurtigt kunne se to streger. Min svigermor, svoger og svigerinde fik det at vide et par timer senere, for jeg havde ingen gode undskyldniger for at sige nej tak til vin 🙂

 61. Mie K on 28/09/2015 at 18:11 said:

  Jeg tror, jeg er lidt kedelig på det punkt… Jeg fortalte det til min kæreste, såsnart jeg havde taget testen og den var positiv. Og han blev meget glad 🙂

 62. Louise on 28/09/2015 at 18:37 said:

  Jeg ringede tudende til min mor. Hvorfor det lige var hende, det ved jeg faktisk ikke.

 63. Malle on 28/09/2015 at 18:57 said:

  Min kæreste var selvfølgelig den aller første, men da han havde været med til at købe testen og fordi vi ventede på svaret sammen, så tæller det ikke rigtig 🙂
  Vi havde aftalt ikke at fortælle det til nogen før efter nakkefoldsscanningen – bedsteforældrene var derefter de første, der skulle have den gode nyhed.. Turen gik først til den kommende farmor – hun fik en kuvert med et scanningsbillede, hvor der stod “Hej farmor, jeg glæder mig til at møde dig til august” 🙂

 64. Stine Keinicke Larsen on 28/09/2015 at 19:04 said:

  Den første, der fik det at vide, var min kæreste. Han sad som eneste gæst på en kaffebar i Budapest og ventede spændt på, at jeg kom tilbage fra toilettet med svar på graviditetstesten. Den var heldigvis positiv, og vi fejrede med kaffe og kage samt en masse glædestårer!

 65. Christine Millardet on 29/09/2015 at 10:16 said:

  Min kæreste var den første der fik det af vide! (Juli 2014) Jeg var gået over tid,og havde ikke fået min mens. som planlagt, og tænkte først, at det skyldtes at jeg havde været lidt stresset i den senere tid. Men efter yderligere 3-4 dages udeblivelse, tog jeg så en graviditetstest, og der var 2 tydelige streger at se :-0 WOW.
  Senere samme dag skulle jeg så mødes med min kæreste efter arb. på en café inde i Kbh. Jeg skulle ligesom tage lidt mod til mig før jeg kunne sige det. Sad bare og smilede og var lidt ved siden af mig selv. Vi havde været venner i 7 år, og kærester i 1. For mig var han The One <3, så på det punkt var jeg ikke nervøs. Jeg har 11/2 år før gennemgået 4 operationer/keglesnit for celleforandringer (forstadiet til kræft) og havde fået af vide at jeg muuuligvis ville have svært ved at få børn, og så pludseligt (og ikke planlagt) at stå med en positiv test og vente barn med manden man elsker var SÅ fantastisk!!! 🙂 Min kæreste blev meget overrasket, og MEGET glad. 3 dage senere tog vi på en 2 ugers ferie til Rhodos.
  (I dag har vi den dejligste lille dreng, Dominic på snart 6 måneder:-) <3

 66. Pia Hansen on 29/09/2015 at 10:30 said:

  min veninde var den første der fik besked vi var sammen nede at købe testen og hun sad pænt og ventede udenfor toalettet imens jeg tog testen og vi jublede begge 2 dag vi fik svaret, det var så stor en dag og endelig gik mit største ønske i opfyldelse 🙂 havde forinden mistet et barn da jeg var 5½ mdr henne, og det var det væreste der kunne ske så derfor var jublen ekstra stor ja vi fandt ud af jeg var gravid og gik hele graviditenen igennem og fik den smukkeste lille prinsesse

 67. Louise R on 29/09/2015 at 11:15 said:

  Den første jeg fortalte det til var min mand. Første gang kom jeg målløs ind i stuen med testen i hånden. her anden gang (er gravid nu) dansede jeg ind til min mand 🙂

 68. Lisa MDL on 29/09/2015 at 15:27 said:

  Min kæreste var den aller første der fik det af vide. Jeg var kun 18 og han 21, så han var dog ikke ellevild af begejstring. Men i dag er vi stadig sammen og har 2 dejlige unger 🙂

 69. Hurra, hurra og tillykke:)
  Den korte version: min mand. Gav ham testen og sagde “jeg har også en gave til dig!”
  Den lange må I have tilgode;)

 70. Rikke Bisgård Sørensen on 29/09/2015 at 18:37 said:

  Jeg fortalte det først til min mand. Vi gik dog meget stille med dørene, da jeg lige havde været gravid, og desværre aborterede. Første gang ringede jeg til hele min familie, og fortalte alt og alle om det, men klog af skade valgte vi at være vente med at fortælle om det, indtil vi havde været til 3. måneders scanningen. Alt gik heldigvis godt 2.gang, og vi fik det dejligste lille pige 🙂

 71. Katrine Rasmussen on 29/09/2015 at 21:02 said:

  Den første jeg fortalte det til var min kæreste. Det var ikke planlagt, at jeg skulle være gravid nu. Vi ville gerne vente nogle år endnu pga. økonomi og det sædvanlige. Vi havde “levet livet farligt” i nogle måneder op mod Jul og vi havde snakket om, hvad vi skulle gøre, hvis jeg blev gravid. I juledagene kom der flere og flere små tegn på at jeg måske var blevet gravid, så på vej til den store årlige julefrokost i min kærestes familie 2. juledag, købte vi lige en test med. Vi var begge ret spændte på resultatet (på den der måde, hvor man ikke helt ved om man håber på positivt eller negativt resultat), så vi blev enige om at jeg skulle tage testen med det samme da vi ankom til min kærestes forældre, en HALV time inden de 30 andre gæster ville ankomme. Jeg drønede ud på badeværelset og tissede på staven og der gik ikke mere end 2 sekunder så var der 2 helt tydelige streger i feltet. Det var ikke til at tage fejl af, testen var positiv! Jeg begyndte at grine lidt for mig selv, det var jo for flippet det her. En del af mig havde jo ville det her i så mange år, men vi var jo enige om at det først skulle være om nogle år, alligvel var jeg lige ved at bobble over af den skønneste lykkefølelse. Jeg kaldte min kæreste ud på badeværelset og viste ham testen (han vidste ikke hvad 2 streger betød så måtte lige forklare ham det 🙂 <3 ). Så der stod vi og grinede fjoget og lykkeligt til hinanden og imens vi holdt om hinanden og kyssede, kunne vi høre de første gæster træde ind ad døren. Nu skulle vi ind og holde masken over for hele familien, for vi havde endnu ikke nået at få snakket om, hvorvidt vi ville gennemføre projekt-far-mor-og-børn nu. Til julefrokosten var det vores lille hemmelighed som fyldte os med den vildeste lykkeros. Min kæreste fortalte sidenhen, at han havde haft lyst til at slå på glasset og annoncere, at nu skulle han endelig være far. Da jeg blev spurgt om vi ikke også snart skulle have nogle børn, måtte jeg kæmpe hårdt for ikke at indvie resten af familien i vores lille hemmelighed. Da vi endelig besluttede os for at skulle være forældre nu, var det den vildeste lykkefølelse at fortælle vores familie og venner det, hver gang vi skulle fortælle det var det lige vidunderligt. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg kan bringe den nyhed til min kæreste og dernæst vores familie og venner. Men nu vil jeg først lige nyde vores lille vidunder nogle år inden da <3

 72. Sissel Budtz on 30/09/2015 at 09:42 said:

  Jeg fortalte min Kæreste det først da jeg fandt ud af jeg var gravid!
  jeg gik ind til ham med testen der var positiv ! og sagde de skal være far. <3
  krydser finger for jeg vinder 😀 <3

 73. marianne lykke nielsen on 30/09/2015 at 20:43 said:

  min mand, som kom styrtende ind på badeværelset fordi han troede nået var galt fordi jeg råbte meget højt…………….men han blev så glad
  marianne.lykke@gmail.com

 74. Mai on 01/10/2015 at 12:20 said:

  Mmm, nu har jeg været gravid mange gange efterhånden, men NÅR det sker, er det som regel mine søstre og mine forældre der RET synkront får det at vide som det første (ja, for min mand og jeg ved det jo samtidig, når vi hænger over tissetesten som to MEGET nysgerrige hundehvalpe) 🙂

 75. Maja Barslev on 03/10/2015 at 12:47 said:

  Mon der er blevet fundet en vinder? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: