Jordemoder I Strut I morgen!

Jordemoder i Strut, august

Så er det i morgen, at du finder Krista Bella fra dinfødsel.dk til åben jordemoder konsultation i Strut. Kig forbi og slå dig ned med en kop ventete, kaffe eller lidt saftevand og lyt med, når Kirsta fortæller om hvad du kan gøre for at få en naturlig fødsel. Få en lille forsmag her, og læs lidt om, hvad du kan forvente af dagen:

Hvad kan jeg gøre for at få en naturlig fødsel?
Instinktivt ønsker mange sig en “så naturlig fødsel som muligt”.
Men hvad er en naturlig fødsel? Og hvad kan du gøre for at få den fødsel du drømmer om?
Det er noget af det vi skal tale om på torsdag i STRUT hvor vi har sat en masse tid af til snak om fødslen i godt selskab

Hvordan får jeg den fødsel jeg ønsker mig?
Vi kommer ind på hvad du kan gøre for at få den fødsel du ønsker dig. Jo mere du ved jo mere kan du være med til at påvirke hvad der skal ske under din fødsel. For selv om du ikke kan planlægge din fødsel kan du godt forberede den.

Hvad er en naturlig fødsel?
Vi vil have tid til at snakke om dine tanker om fødslen. Og om hvad der er en god og naturlig fødsel for netop dig.

Hvad skal du vide?
Du vil få  indblik i hvad du kan forvente under og efter  fødslen. Så er du ikke på bar bund når veerne starter og baby er på vej.

Der er få ledige pladser tilbage. Meld dig til her (på facebook), ved at ringe til butikken (32 12 13 03) eller skrive en mail til krista@dinfodsel.dk.

PSST!: der er gode tilbud til deltagerne fra både dinfødsel.dk, fra Ukrudt Helsekost (Helsekostbutikken ved siden af Strut) og selvfølgeligt fra os i Strut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: