Re-launch af strutshop // fest i Strut

Kig med her og se billeder fra vores relaunch af strutshop – og få opskriften på den meget populære, alkoholfri drink, vi serverede.

Af og til er lidt billedspam nødvendigt. For eksempel, når man holder fest og har frygteligt pæne kager 😉 Og drinks.

TAK til alle jer, der kom forbi Strut i tirsdags, hvor vi fejrede vores re-lancerede webshop (og tak til jer, der testede den i brug. Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye tøj, babysager, pusletasker og tæpper)

Vi er glade for den nye webshop. Ikke mindst fordi den nu er både tablet- og mobilvenlig. Og vi er vild med de små, skønne features. Har du for eksempel lagt mærke til, at vores lille Strut-fe basker med sine vinger? Der er stadig lidt, der mangler at komme helt på plads. Lidt billeder, der mangler og et par kategorier, vi skal have placeret lidt bedre.

Du er altid velkommen til at sende ris, ros og andre input til os. Det bliver vi kun glade for, for selvom vi sidder herinde og synes det ser pænt og funktionelt ud, så er det jo faktisk dig, der er eksperten på shoppe-oplevelsen.

De små brownie-cupcakes med logo stod vores nabo, Whoopie, for. Hun kan bookes til at bage kager til alle anledninger. De læskende drinks var naturligvis ganske og aldeles alkoholfri mocktails – vores variant af en strutmavevenlig æble-ingefær mojito.

Æble/ingefær mocktail
Sukkerlage (rørsukker kogt sammen med vand)
En god æblejuice eller æblemost
Danskvand
Frisk ingefær
Frisk mynte
Isterninger

Fyld is i et glas. 3 cl sukkerlage og 3 cl æblejuice røres sammen i glasset (du kan også shake det med let knuste mynteblade og en skive frisk ingefær) Top op med danskvand og pynt af med mynteblade og et pænt sugerør. Et voilá!

 photo IMG_0488_zpswofztljc.jpg

 photo IMG_0467_zpsxvzyeupw.jpg

 photo IMG_0459_zpstaafhhs0.jpg

 photo IMG_0457_zpsezfthzcl.jpg

 photo IMG_0484_zps93trdhgu.jpg

 photo IMG_0464_zpsg94c9qrw.jpg

 photo IMG_0470_zpsw1qgapty.jpg

 photo IMG_0458_zpsmff5abqn.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: