VINTERINDSAMLING #mortilmor

I foråret samlede vi ind til Asylcenter Avnstrup i samarbejde med Røde Kors og sundhedsplejerskerne på centeret. Der er nemlig en del gravide, ammende og babyer på netop dette center.

Det er en kæmpe livsomvæltning at være gravid og få et barn i det hele taget for langt de fleste. Det skulle helst være en lykkelig, spændende tid med ro til at finde sig til rette i det nye liv og i sin nye rolle. Den luksus er desværre ikke alle forundt, og derfor vil vi fra Strut så gerne give lidt til kvinder og børn, hvis situation er mindre hyggelig end så mange andres.

Derfor samler vi ind igen. I samarbejde med sundhedsplejerskerne på Avnstrup har vi fået en ønskeliste til det, de mangler allermest. Vi håber sådan på jeres opbakning endnu engang – for det var en rørende og positiv oplevelse at kunne lidt til nogen, der ikke har meget. Kvinder og mødre, der nøjagtig som os er netop det. Kvinder og mødre først. Hvor vi på tværs af kulturer, hudfarver og religioner fandt fællesskaber igennem moderskabet og dets erfaringer – og igennem de skønne børn.

roede-kors-vinterindsamling

Hvad leder vi især efter?

I særlig grad mangler der BH’er, ammebh’er og ammebluser og -kjoler.

 Derudover så er der en kronisk mangel på barnevogne og klapvogne. Det er mildest talt svært for beboerne på Avnstrup at handle på fx DBA og derudover ligger centret ikke ligefrem midt i en by med masser af muligheder for offentlig transport, så man ‘bare’ lige kan kigge forbi og købe en barnevogn eller klapvogn.

Har du en gammel barnevogn (måske en altanvogn?) eller en klapvogn, som du ikke længere bruger? Eller kender du nogen, der har? Så kender vi til gengæld nogle meget taknemmelige aftagere.

Det kan også være bæreseler og vikler.

Vinterhuer og flyverdragter til børn er desuden et behov nu – også til de lidt større børn.

Hvordan kan jeg hjælpe?

Du kan hjælpe ved at sprede budskabet. Jo flere, der kender til indsamlingen, des større muligheder for at få samlet gode ting ind. Så del denne blogpost med dine venner og bekendte.

Du kan hjælpe ved at donere vintertøj, ammetøj, klapvogn eller babyudstyr, du ikke selv bruger længere. Kom forbi Strut med det, så sørger vi for at bringe det godt frem.

Du kan hjælpe ved at donere penge. Så kan vi købe klapvogne eller barnevogne på DBA eller lignende steder.

På forhånd TAK for at støtte op om vores indsamling #mortilmor

Læs mere om vores besøg på Avnstrup i foråret HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Thoughts on “VINTERINDSAMLING #mortilmor

 1. Lise R on 04/11/2016 at 13:26 said:

  Så godt initiativ.
  Jo ældre jeg bliver, jo bedre føles det at give frem for at modtage til jul.

 2. Trine mariager Parelius on 08/11/2016 at 09:15 said:

  Skønt initiativ. Jeg har lidt forskelligt liggende: basistøj til helt små størrelser (56-68), sovedragter til kulden, et par ammebh’er og så har jeg en hel sort sæk fyldt med bamser. Vil i have det hele eller skal jeg sortere, så i kun før amme bh og de varme sovedragter?
  Mvh Trine.

  • Hvor lyder det helt fantastisk skønt – jeg er helt sikker på, at det hele kan bruges på Avnstrup. Tusind tak <3

 3. Katrine on 08/11/2016 at 15:59 said:

  Hej,

  Kan man eventuelt sende til jer? Skal nok lade være med at få sendt en klapvogn 🙂 Bor i Odense, så kommer ikke lige forbi.

  Bh. Katrine

  • Det kan du tro! (Og klapvogne modtager vi også gerne med posten, men det er nok lidt bøvlet at få pakket ind som en pakke!) Og på forhånd TUSIND tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: