Strut anbefaler: Leggings fra BOOB

Leggings er ikke bare leggings. Der er forskel på, hvad der fungerer, hvad der sidder som det skal uden at stramme og hvilke leggings, der bare holder. I Strut har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, det kan være en jungle at finde de gode løsninger til både ventetøj, ammetøj og andet udstyr. Derfor er vi vældigt kræsne på jeres vegne.

Derudover har vi personlige erfaringer med ammepuder, ammebh’er, ammeindlæg, ventejeans, leggings, vikler, bæreseler og alt muligt andet fra butikken. Vi har også favoritter. Vi vil løbende dele ud af vores erfaringer og fremhæve produkter, som vi hver især har været ekstra glade for – og som vi kan stå inde for.

Vi lægger ud med Stine, der anbefaler BOOBs lyocell-leggings. Der er en grund til, at de hedder ‘Once on never off’, for de har været en fast del af Stines garderobe de sidste 18 måneder. Og det er altså ikke med god vilje, de er sendt til de evige tøjmarker, men nu er de simpelthen slidt op af at kravle rundt efter en baby på trægulve og gulvtæpper.

De har ellers været udsat for lidt af hvert. En voksende strutmave og 10+ kilo. Gravidyoga og stræk i alle tænkelige retninger. Et utal af vaske – ingen af dem på nogen form for skåneprogram. En barselsperiode, hvor kroppen langsomt fandt sig selv igen.

De har ikke på noget tidspunkt mistet farve eller facon. De har aldrig haft knæ eller hænger*v. De har derimod tilpasset sig kroppen i takt med at den blev større og mindre igen – altid behagelige og uden at stramme.

Står du og mangler et par hverdagsleggings, så er BOOBs bløde lyocell-udgave et virkelig godt bud. De koster 299 kr og findes i str. S-XL.

(Hvis du derimod er på udkig efter leggings til mere aktiv sport, så er disse eller disse nok mere til dig)

ANBEFALER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: