Strut 10 år. VIND ammeklassiker fra Pomkin

Det er tid til endnu en klassiker og endnu et brand, der har fulgt med Strut siden 2007. Franske Pomkin har været med alle årene – og faktisk er der også nogle styles, der har været med hele vejen. I forskellige farver, bevares, men modeller, der er så velsiddende, velfungerende og klassiske, at de absolut har deres berettigelse i Pomkins og i Struts faste sortiment.

strut 10 version 2Franske Pomkin er lidt en institution i hjemlandet. De enkle, velsiddende og praktiske Milkizzy-bluser (der vidst skal udtales milk-easy) kan købes på de apoteker, der er noget anderledes lækre end herhjemme og som findes på snart sagt ethvert gadehjørne i de franske byer, men Pomkin er mere end de klassiske bluser.

De laver vente- og ammetøj efter skræddertraditioner og altid med fransk stil og chic’ness in mente. Kjoler, bluser, nederdele med snit, der flatterer kroppen på fineste vis og afhængigt af stilen og dit humør kan få dig til at føle dig romantisk smuk eller fabelagtig femme fatale. Uanset hvad, er det tøj i en høj kvalitet, der kan bruges igennem hele graviditeten og i barslen – og flere af Pomkins styles er vaskeægte statement pieces, der tilføjer lige dele luksus og lækkerhed til din basisgarderobe.

Stefani fortæller, hvorfor Pomkin blev en del af Strut:

Pomkin startede på samme tidspunkt som Strut og jeg husker at møde de to entreprenante kvinder Capucine og Armelle på min og deres første ventetøjsmesse i Düsseldorf. Tonen blev ret hurtigt uhøjtidlig og både Capucine og Armelle har en ret speciel, fransk humor, man ikke kan undgå at blive i godt humør af. Tilsammen har de to 7 børn, så de har prøvet det dér med at være gravid og ammende et par gange efterhånden, og det bærer deres tøj også præg af.

pomkin fødselsdag 1

I anledning af fødselsdagen sætter vi en klassiker på højkant – du kan vinde en valgfri Milkizzy-style – enten Lise eller Zoe. Du deltager i konkurrencen ved at linke til din favorit-style fra Pomkin i en kommentar herunder. Konkurrencen løber til søndag d. 8.10.

Pst: Husk at du stadig kan deltage i konkurrencen om en økologisk sweater fra BOOB HER, en vikle fra JPMBB HER og spare 20% på undertøj og strømpebukser fra Milker HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Thoughts on “Strut 10 år. VIND ammeklassiker fra Pomkin

 1. Anne-Mette Thordal on 05/10/2017 at 10:10 said:

  Jeg vil blive meget glad for en skøn langærmet grå basisbluse i str. XL i model Zoe.

  • Så er det altså heldigt, at det var dit navn, der blev trukket op ad skålen! Tillykke med blusen. Og tjek din mail 😉

 2. Tina KH on 05/10/2017 at 10:37 said:

  Sikke du kan begave os med lækre gaver:-)
  Meget skøn pomkin style, vil jeg så gerne deltage om.
  Her er mit hit:
  https://www.acupharma.dk/2246-thickbox_default/pure-biotic-kvinde-30-kapsler.jpg
  En meget smuk guldkjole her til jul og nytår 🙂
  Hilsner og en dejlig dag!

 3. Louise on 05/10/2017 at 10:58 said:

  Kunne virkelig godt bruge en langærmet ammebluse, da jeg ikke ejer sådan en på nuværende tidspunkt. Lillebror burde komme til verden i næste uge, så ammetøj er mere end velkommen 😀
  Er kæmpe fan ad striber og enkelhed – så denne ville passe perfekt i min ammegarderobe 😀 https://strutshop.dk/product/ammebluser-og-toppe/ammebluse-zoe/1071

 4. Anne Mette Bank Bertelsen on 05/10/2017 at 12:36 said:

  https://strutshop.dk/product/ammebluser-og-toppe/ammebluse-zoe/4966 er fin og måtte gerne flytte ind her i min ammeperiode.

 5. Michelle Sauer Jensen on 05/10/2017 at 14:22 said:
 6. Gitte on 05/10/2017 at 20:20 said:

  Jeg er ret vild med den blå farve på den her Zoe-bluse 😊 https://strutshop.dk/product/ammebluser-og-toppe/ammebluse-zoe/4966

 7. Christine on 05/10/2017 at 20:36 said:

  Hvis jeg gik til nogle flere fester, så skulle jeg eje denne: https://strutshop.dk/product/ammekjoler-og-heldragter/kjole-fanny/2840 Så fin!
  Men ellers kunne jeg da godt ønske mig sådan en mørkeblå Zoe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: