23. kalenderlåge: Vind pusletaske fra Ida Ising

Dagens låge gemmer på noget, som vi ved, at mange af jer har på ønskesedlerne (det er i al fald det vi hører i butikken!) – nemlig en af de lækre pusletasker fra Ida Ising. Du kan vinde en ‘Falcon‘-taske, og give baby et blødt, lækkert underlag når han skal pusles – og dig selv og din partner lidt arm candy, når I kører afsted med barnevognen.

Ida Ising fortæller selv om tankerne bag sin populære pusletaske:

I december 2007 fødte jeg min første søn. I den anledning syede min svigermor en pusletaske til mig, som var inspireret af den taske hun selv havde været rigtig glad for, for mere end 30 år siden.

Til at starte med forstod jeg slet ikke vigtigheden af en god pusletaske og må ærligt indrømme at pusletasker ikke interesserede mig særligt.

Men lidt efter lidt forstod jeg, hvor vigtigt en god pusletaske er og jeg fandt hurtigt ud af hvor god den taske min svigermor havde syet egentlig var!

Når jeg gik til rytmik, babysvømning og hvad man nu ellers går til på barsel, lagde jeg mærke til de andres pusletasker, som jeg absolut ikke syntes var ligeså praktiske, funktionelle, hygiejniske, behagelige og beskyttende for barnet og så flot som min.

Min mand og jeg har skiftet vores drenge i parker, haver, indkøbscentre, på flytoiletter, på stenhårdt underlag, i bilen, på hoteller, på steder uden pusle faciliteter, og mange, mange andre steder. Vores drenge har altid følt sig trygge og hjemme og godt tilpas i alle puslesituationer, primært på grund af den gode puslemadras. Puslemadrassen gør det muligt, at skifte sit barn lige meget hvor man befinder sig, uden at barnet skal lægges på et nyt og måske ikke optimalt sted.

Det giver en kæmpe tryghed og frihed, både for barn og forældre!

Flere og flere begyndte at spørge mig, hvor jeg havde pusletasken fra og hvor man kunne købe den.

Jeg begyndte at sy, at re-designe pusletasken til det jeg syntes var den perfekte pusletaske. Jeg øvede mig på venner til barselsgaver og lige så stille begyndte drømmen om en dag, at starte min egen produktion af tasken, at vokse.

I 2011 fik min mand og jeg vores andet barn og jeg tog den endelige beslutning om, at åbne idaising.com og starte min egen produktion pusletasker.

Jeg håber du får rigtig god glæde af mine produkter!

Ida Ising.

For at være med i konkurrencen skal du følge Strut på Instagram og Facebook og fortælle os, hvad dit allerbedste køb til baby eller i løbet af graviditeten har været. Vi er nemlig igang med at samle sammen til en liste over must haves, og vi har naturligvis vores egne erfaringer og favoritter – men vi vil gerne høre jeres også.

Vi trækker en vinder på den anden side af jul – d. 29. december.

IDA ISING julekalender

Vil du læse meget mere om graviditet, barsel, amning, fødselsforberedelse og mode med strutmave? Så følg Strut på Facebook, via Bloglovin eller på Instagram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

102 Thoughts on “23. kalenderlåge: Vind pusletaske fra Ida Ising

 1. Maria Seidelin on 23/12/2014 at 08:36 said:

  Her var Voksien uundværlig – derfor også det der blev købt først denne gang.

 2. Vores stokke bæresele!

 3. Jeg kendte den ikke på forhånd, men den ser virkelig handy ud. Jeg klatrer og derfor er jeg sikker på den vil være til stor hjælp, ude i skoven, oppe i bjergene. sådan en må jeg vinde:)

 4. Stine on 23/12/2014 at 08:41 said:

  Som gravid er en mama pude bestemt med til at forsøde livet..

 5. Christina on 23/12/2014 at 08:52 said:

  Har ikke født endnu, men mit bedste køb i graviditeten har været ventetøj fra Mamalicious – jeg var ret stædig omkring at blive ved med at gå i almindeligt tøj, så det var desværre først ret sent, at jeg købte det, og har kun fortrudt, at jeg ventede så længe:-)

 6. Rikke Larsen on 23/12/2014 at 08:53 said:

  Mit bedste køb under min graviditet har været en god bh. Har en meget stor barm i forvejen, som desværre ikke blev mindre undervejs.

  En god bh er alfa og omega når du får en ekstra stor barm ellers er det svært at føle sig godt tilpas!

 7. Sisse on 23/12/2014 at 08:53 said:

  Som gravid har min ammepude været guld værd – og få, men udvalgte stykker tøj har gjort, at jeg ikke behøvede gå i panik over min garderobe, men faktisk har kunne bruge meget af det tøj, jeg plejede at gå med.

 8. Josefine on 23/12/2014 at 08:58 said:

  Jeg har ikke født endnu, men det bedste for mig er helt klart min elastik nederdel som jeg har brugt gennem hele graviditeten, har slet ikke haft behov for at købe graviditetstøj pga den, bortset fra strømpebukser der ikke strammer på maven 🙂

 9. Mette on 23/12/2014 at 08:58 said:

  Jeg er gravid og maven vokser og vokser. Jeg har købt en lille pude/pølse i Tiger, som er fyldt m små kugler. Den er perfekt til at have under maven når jeg skal sove. Og det bedste er, at den kun kostede 30kr

 10. Louise Zobbe on 23/12/2014 at 08:58 said:

  Det bedste denne gang er en Nomi-stol. Med vores første barn, var det bedste sådan en alarmmadras, som advarer hvis baby ikke trækker vejret. Det gav meget tryghed.

 11. Maiken on 23/12/2014 at 08:59 said:

  Den bløde quadro lift fra emmaljunga var uundværlig da vi fik vores søn. Han kunne sive over alt og den er let og handy – perfekt når man bor på 4.sal 🙂 Den skal i brug igen her til februar når lillesøster kommer til verden.

 12. Tine Bendtsen on 23/12/2014 at 09:00 said:

  Yndligskøb under denne graviditet to par super ventejeans fra strut.
  Yndlingskøb til min ældste søn da han var baby må være lækre bløde stofbleer, her var det penge givet godt ud for det viste sig at han gylpede en hel del!

 13. Anne-Marie on 23/12/2014 at 09:02 said:

  Mama strømpebukser, har jeg nærmest levet i gennem min graviditet. Dem kunne jeg ikke have undværet.

 14. Bettina Baggers Boateng on 23/12/2014 at 09:07 said:

  Hos os er det ammepuden der er uundværlig 🙂 tæt fulgt af pusletasken. 🙂

 15. Pernille Stengaard on 23/12/2014 at 09:08 said:

  Det bedste vi har købt til vores søn på 8,5 måneder er en slyngevugge, som han stadig sover i de første timer af hans nat. Vi har også være super glade for en beco bærersele med nakke støtte, hvor han ofte faldt i søvn fra han var 0-7 måneder, hvor han ikke faldt i søvn i løbet af en aften amning.

 16. Lisa schultz on 23/12/2014 at 09:11 said:

  Jeg håber mit allerbedste køb bliver den strækvikle jeg har købt 🙂 Glæder mig til at bruge den. Krydser virkelig fingre for at vinde denne flotte taske!!!

 17. Katja on 23/12/2014 at 09:12 said:

  Det har helt sikkert været en ammepude, som jeg bruger mellem benene, når jeg sover. Kan ikke sove uden! Derudover har det været nogle få, men gode stykker graviditetstøj, som man kan bevæge sig i. I starten gik jeg rundt i min kærestes store skjorter, og det gjorde absolut ikke noget godt for selvfølelsen…

 18. Randi on 23/12/2014 at 09:12 said:

  Bedste købe må siges at være at have købt rigeligt af det hele. Rigeligt af stofbleer (nok 50!), natdragter, bodyer, vaskeklude, skåle og kopper. Vores søn var en rigtig lille tryghedsfis, som helst skulle være tæt på og falde i søvn i ens arme, så der var ikke altid tid til at få ordnet vasketøj og klare opvask, selvom vi har opvaskemaskine. Håber vores kommende datter er lidt bedre til at ligge alene i 5 min 🙂 Skal dog siges at fordi vi netop indfriede vores søns kontakt/kærlighedsbehov har vi i dag en søn som er meget rolig, selvsikker og kærlig. Så det har bestemt været det hele værd <3

 19. Ida on 23/12/2014 at 09:13 said:

  De bedste (kan nemlig ikke beslutte mig for én ting) køb må være en ammepude inde fra jeres butik samt køredragt, futter og luffer fra Joha, så lille Luna ikke skal fryse når hun kommer til verden.

 20. Monika on 23/12/2014 at 09:13 said:

  Da jeg var gravid sidste sommer, blev jeg virkelig glade for venteshorts jeg købt fra strut og også en elastisk nederdel … Men nu når babypigen er kommet blev jeg rigtig glad for .. Ja.. Uro fra Silly samt deres andre små dyr. Hun elsker det. De simple striber og store øjne. Så snart hun vågner så smiler hun til sin uro og ved her er hun tryg. God Jul

 21. Charlotte Anghus on 23/12/2014 at 09:14 said:

  Indtil videre har det bedste køb været støttebåndet for maven…
  Hjælper mig virkelig at støtte og aflaste den voksende mave 🙂

 22. TineM on 23/12/2014 at 09:15 said:

  En god ammepude var det bedste køb jeg gjorde med vores første barn. Nu venter vi nr 2 og jeg skal have en ny!

 23. Anne Tanner on 23/12/2014 at 09:15 said:

  En manduca baby sele 🙂

 24. Rikke D on 23/12/2014 at 09:17 said:

  Sikke en fantastisk gave – den står øverst på min ønskeliste, så krydser fingre… Jeg har været vildt glad for mine ventejeans med elastikstykke og en jakke fra mamalicious, der holder mig og min tykke mave varm, når jeg cykler rundt. Glædelig jul!

 25. Nicoline on 23/12/2014 at 09:18 said:

  Mit bedste køb under min graviditet har været nogle gode ventebukser – skulle jeg have gjort laaaangt tidligere. Var bare alt for stædig og ville vente så længe som mulig.
  Men når baby kommer til verden er jeg sikker på at en god pudsletaske bliver vigtig for mig da baby ret hurtigst skal med på farten 🙂

 26. Laura on 23/12/2014 at 09:21 said:

  En god barnevogn! I det første års tid af babys liv til skønne gåture, udflugter, nødvendig transport, indkøbsture og til god, udendørs søvn.

  Min datter fylder tre til februar, og hun sover stadig til middag i weekenderne i den. Og skal vi på langfart, vælger vi stadig barnevognen, som hun også holder meget af at sidde i.
  Det er den eneste ting, hun siger, at hun ikke har lyst til at give videre til lillebror/lillesøster, som ankommer om en syv ugers tid. Alt andet giver hun videre med glæde – men barnevognen har også været hendes kæreste eje.

 27. Charlotte Rosenblad on 23/12/2014 at 09:23 said:

  Vores bæresele fra Manduca og slyngevuggen fra Natures Sway har været UUNDVÆRLIGE til et uroligt barn!! 🙂
  Glædelig jul!!

 28. Lisbeth Hansen on 23/12/2014 at 09:24 said:

  Helt sikkert bodyer i kombineret uld/bomuld – de kan både bruges med og uden en bluse over. Og så har vi arvet et aktivitetstæppe, som nemt kan pakkes sammen og tages med. Så har baby sin egen genkendelige oase, når man er væk i længere tid fx her i juleferien

 29. Norma on 23/12/2014 at 09:25 said:

  Mit bedste køb under graviditeten har været ventejeans og større og behagelige bh’er 🙂

 30. Lisa Svane Baltzer Parsberg on 23/12/2014 at 09:33 said:

  En god økologisk kokosolie er helt uundværlig til røde numser, lækre bade, tørre pletter og hænder. Så det må næsten ha’ været et af mine bedste køb. Ja, det og min fantastiske uld ammeundertrøje fra Strut. Som ny efter to år. Skønt!

 31. Louise S on 23/12/2014 at 09:43 said:

  Åh, det er lige hvad vi mangler, vores gamle pusletaske har netop givet op… Mega fin præmie!

  • Louise S on 23/12/2014 at 09:45 said:

   Hov! Vores bedste køb har været ammepuden – både til at sove op af som gravid og til da baby kom 😉

 32. Irene on 23/12/2014 at 09:47 said:

  Det må nok være den bamsedragt vi fik fra arbejdet. En overtræks dragt formet som en bamse med hale og ører. Lige til at putte hende ned i og så enten i bæreselen eller i voksien og så fryser hun ikke 🙂

 33. Maria Risom on 23/12/2014 at 09:48 said:

  Sidste gang havde jeg ikke en ammepude, det skal jeg helt klart have denne gang.
  Men ellers er bløde stofbleer til baby jo et must haves og man skal have flere end man tror.
  Glædelig jul 🙂

 34. Maura on 23/12/2014 at 09:50 said:

  Vores Manduca bæresele – helt uundværlig!

 35. Nanna Nicoline jensen on 23/12/2014 at 09:59 said:

  Mit bedste køb var en carriwell ammebh rigtigt tidligt i graviditeten (omkring 8 uger), da brysterne voksede og det begyndte at gøre ondt at gå med mine gamle bøjlebh’er!!
  Hold op, det var dejligt at få noget der ikke strammede og gav brysterne plads til at vokse og være ømme i fred!!
  Det er et råd jeg giver videre til alle mine veninder der bliver gravide. Det er aldrig for tidligt at købe en bh der støtter og aflaster i stedet for at klemme og ‘pushe’ (av) 🙂 🙂

 36. Ane on 23/12/2014 at 10:14 said:

  Voksi, og giraffen Sofie! Nana har altid lyst op i smil med den giraf!

 37. Bedste køb må være en lift til vores barnevogn( drengen ville ikke ligge i den før) og på en stærk andenplads en ergobabysele!

 38. Tanja Lind on 23/12/2014 at 10:20 said:

  Strut elefanterne til at hænge i barnevognen

 39. Mette Kristensen on 23/12/2014 at 10:24 said:

  Jeg følger allerede begge steder. Det bedste køb vi har gjort til vores datter var en voksipose. Til vores søn har vi ikke købt så meget, da vi har det meste fra vores datter. En nu pusletaske kunne vi dog godt bruge.

 40. Signe on 23/12/2014 at 10:39 said:

  Mine allerbedste køb har været den store ammepude, som har forebygget ømme nakkemuskler, og min strækvikle som har været helt uundværlig når jeg havde brug for at have hænderne fri. Faktisk har vi næsten ikke brugt barnevogn pga. den 🙂
  En smuk pusletaske ville også gøre lykke 😉

 41. Sarah on 23/12/2014 at 10:41 said:

  Jeg er 27+0 i dag, så mit bedste køb indtil videre har været min amme bh fra Amorelia, så dejlig blød og behagelig!

 42. mie lembke on 23/12/2014 at 10:48 said:

  bedste bud endnu er min amme bh selvom jeg ikke ammer men er gravid. Den er blød og strammer ingen steder:)

 43. Camilla Hansen on 23/12/2014 at 10:52 said:

  Åhhh den vil jeg gerne vinde. Har ingen pusletaske:) Den absolut bedste ting, der er købt til baby, er vores Bugaboo Donkey. Med en storesøster på 2 og en baby, er det såååå nemt at komme rundt. Og jeg elsker at den kan klappes til en også. Som nr. to ting er Nature Sway. Det kan give smålure indenfor til os begge;)

 44. Tine Juel Larsen on 23/12/2014 at 10:55 said:

  Til min datter var Voksi-posen fuldstændig uundværlig, når vi skulle op og ned fra 3. sal i vintermånederne. Her under min 2. graviditet er strømpebukser, f.eks. fra Mamalicious, et must have! 🙂

 45. Ane on 23/12/2014 at 11:05 said:

  Hos os var strækviklen en stor hjælp og jeg forestiller mig at den kun kommer endnu mere i brug her til foråret når tre bliver til fire.

 46. Mette Melgård on 23/12/2014 at 11:10 said:

  Mit bedste køb har været en sort basis nederdel (Cathy) fra jeres webshop. Jeg har kunne bruge den til alt og den har “fulgt” mig gennem graviditeten. Jeg fødte min datter 9 uger fortidligt den 14/12, og ville elske en Ida Isings pusletaske til når vi kommer hjem fra hospitalet. PS. Hun trives og klarer sig rigtig godt, trods omstændighederne. Glædelig jul

 47. Charlotte Stovgaard on 23/12/2014 at 11:12 said:

  Til nr. et var vi super glade for vores bæresele, da vi så nogle gange havde hænder fri til fx lige at folde noget af det vasketøj, som næsten kunne samle sig i bjerge i lejligheden. I denne graviditet har jeg været rigtig glad for at have købt en lang undertrøje/underkjole der sidder til, det får både tøjet til at side pænt omkring den voksende mave og er også rart at have på, da man ikke skiller på midten 🙂
  Med ønske om en rigtig glædelig jul!

 48. Tanja s on 23/12/2014 at 11:18 said:

  det bedste har været ammepuden! Den var uundværlig som gravid om natten og jeg glæder mig til at bruge den med baby også. Dernæst jeres lækre neglelak så jeg med god samvittighed kan føle mig lidt forkælet

 49. Stine BB on 23/12/2014 at 11:31 said:

  Mit vigtigste køb under graviditeten var en bh som sad behageligt – den var fra carriwell.
  Det bedste køb til lille hugo på nu 3 mdr er uden tvivl voksiposen

 50. Katrine K on 23/12/2014 at 11:36 said:

  Jeg har endnu ikke købt noget i denne graviditet, jeg havde en masse fra sidste gang og har fået foræret en del ting 🙂
  Men det jeg ønsker mig allermest lige nu, udover pænt tøj jeg kan være i, er en GOD ammepude – der også kan bruges til at sove med i slutningen af graviditeten 🙂

 51. Julie on 23/12/2014 at 11:36 said:

  Jeg er mere end bare almindeligt forelsket i den pusletaske! ♥ Den er bare sååååå skøn!

  Under graviditeten vil jeg nok sige behageligt tøj – bukser, bh’er osv..
  Vi kan have det skidt nok med kvalme, træthed og hval-syndrom! Der er ingen grund til en bh der niver fordi ens bryster er vokset til dobbelt størrelse 😉
  Til baby er jeg spændt på om lillepigen bliver lige så glad for de ting jeg har købt som jeg er 🙂
  I toppen må ligge strækvikle, fossflakes ammepude og forhåbentlig en lækker Ida Ising pusletaske 😉
  Hendes værelse er fyldt med fine sager, men hun skal jo nok være en del ældre før hun rigtig får glæde af dem 😉
  Rigtig glædelig jul Strut! Vi ses til flere indkøb næste år!

 52. Maja Belling on 23/12/2014 at 11:40 said:

  Vi har ikke købt så meget endnu, men vi har dog købt et FlexiBadth badekar med badestol. Det virker super praktisk og jeg er sikker på vi nok skal få gavn af det lige fra starten.

 53. Rikke Kvist on 23/12/2014 at 11:42 said:

  Har ikke født endnu, men mit yndlingskøb indtil videre er vores Odder barnevogn. Glæder mig så meget til vores lille pige kommer til verden, og vi kan trille en masse ture med hende:-) Det ville være lækkert at vinde denne fine pusletaske også, så er det på plads:-)

 54. Marie on 23/12/2014 at 11:52 said:

  Mit allerbedste køb til baby har været ovenstående pusletaske, bare i Copenhagen modellen. Jeg har hørt så meget godt om den og glæder mig til at tage den i brug til min lille knægt, når han kommer ud. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg derfor give præmien til min veninde, som også venter en lille søn – hun venter et rigtigt lille julebarn med sin termin i morgen 🙂
  Desuden har jeg købt to par Mamalicious ventebukser nede hos jer i Strut, og de har været u-u-n-d-v-æ-r-l-i-g-e! De er så bløde og giver sig både i livet og på lårene, hvilket jeg og mine nyerhvervede ekstra kilo har sat rigtig stor pris på. Deudover er de så pæne og fås i rigtig lækre farver. Den anbefaling vil jeg til hver en tid sende videre til andre med voksende maver 😉

 55. Mette Thestrup on 23/12/2014 at 11:58 said:

  Uden tvivl stokkes bæresele 😀

 56. Susanne Østerlid on 23/12/2014 at 11:59 said:

  For pokker! Hvor ser den lækker ud, den pusletaske.

 57. Vera on 23/12/2014 at 12:00 said:

  I graviditeten har det bedste køb været en dejlig sort jerseykjole fra Séraphine. Den kan bruges både til hverdags og fest. Afhængigt af hvad jeg kombinerer den med er den bare rigtig. Også kan kvaliteten altså både ses og mærkes!

 58. Stine Schultz Hansen on 23/12/2014 at 12:01 said:

  Den bedste anskaffelse må være den gode Stokke-tremmeseng, som min søn elsker. Den giver så megen tryghed for ham.

 59. Maja on 23/12/2014 at 13:16 said:

  Foreløbig er det en sort nederdel fra Asos med plads til maven – den har redet mange tøjkriser i løbet af graviditeten.

 60. Anja Darling on 23/12/2014 at 13:47 said:

  strækvikle, fastvikle, mei tai og to gode amme bh’er 🙂

 61. Hanne on 23/12/2014 at 13:54 said:

  Slyngevuggen var helt magisk ift at få vores søn til at falde til ro, sove gode lange lure, selv trøste v tandfrembrud osv. Vi brugte den til han var 18 mdr så det var en god investering!

 62. Julie Lindskov Benedictsen-Nislev on 23/12/2014 at 14:40 said:

  Strækviklen har fra start været uundværlig når vi har to børn der begge har haft og har brug for meget nærhed.

 63. heidi hermansen on 23/12/2014 at 14:48 said:

  Selvom vi stadig venter i spænding på vores lille dreng, er vores bedste køb en brugt Emmaljunga kombivogn, den kan simpelthen det hele og er super praktisk

 64. Daniella Bjerner on 23/12/2014 at 15:01 said:

  Noget så simpelt som et akvitetstæppe. Gerne et som har lyd og bevægelse. Stimuli af baby og tid til morgenmad til mor. Og så er der ikke noget mere fantastisk end at nyde synet af ens guldklump som leger selv.

 65. louise falck on 23/12/2014 at 16:00 said:

  en slyngevugge og en ergobaby bæresele, så har man nææsten ikke brug for mere 🙂

 66. Ditte Bergstedt on 23/12/2014 at 16:24 said:

  Det bedste køb må være vores legestativ i træ – det passer lige i sofaen, så vi kunne sidde der og lege med vores lille pige, imens hun var så lille endnu at hun bare lå og kiggede på tingene.

 67. Rikke on 23/12/2014 at 16:50 said:

  Min søn er ikke kommet til verden endnu – men jeg tror at især voksien bliver et hit!
  Til mig selv har strømpebukser med plads til maven været et must 🙂

 68. Julie Ravn Hansen on 23/12/2014 at 17:23 said:

  I min graviditet har en mamapude været guld værd og efter mine fødsler har jeg været rigtig glad for min bæresele.

 69. Tabita on 23/12/2014 at 18:31 said:

  Mit bedste køb under min graviditet har været en gyngestol, da vi ingen lænestol havde, og som også udgør perfekt ammestol

 70. Christina on 23/12/2014 at 18:41 said:

  Jeg er gravid og har købt en Bedside Crib, så den lille kommer til at sove helt tæt på os, men stadig i egen seng, dejligt nemt når der skal ammes om natten.

 71. Jeg er ret sikker på, at mit bedste køb bliver voksiposen! Jeg ved det ikke endnu, men hvis min søn er halvt så meget tryghedsnarkoman som mig, kommer det til at være skønt for ham at ligge pakket godt ind i den 🙂

 72. Signe Troelsen on 23/12/2014 at 19:22 said:

  Der er mange “must-haves” til babyen, men en simpel, billig investering er fast brun sæbe, det har reddet meget tøj med afføring på. Det er billigt, nemt og miljøvenligt.

 73. Gitte Valentin on 23/12/2014 at 20:17 said:

  Jeg forelskede mig i netop dén pusletaske, da jeg var forbi jeres butik i går! Den ville jeg virkelig gerne eje.
  Jeg har ikke haft brug for at købe meget andet end lidt ventetøj endnu, men ønsker mig en “pregnancy pillow” i julegave. Får jeg den ikke, bliver den bestilt straks efter jul.

 74. Eva Jørgensen on 23/12/2014 at 20:20 said:

  Det må være noget så simpelt som zink salve. Og uld ammeindlæg

 75. Line B on 23/12/2014 at 20:31 said:

  Mit bedste køb har været en god amme BH af god kvalitet!

 76. Anna Linhardt on 23/12/2014 at 20:48 said:

  Voksipose, o-Ball…

 77. Monika Fredensborg on 23/12/2014 at 20:51 said:

  Bedste køb nogensinde var babybay sengen, som kan monteres ved siden af forældresengen og som bagefter kan have mange forskellige funktioner-tremmeseng, bank, bord… Den er jeg glad for hver day!

 78. Sofie on 23/12/2014 at 21:02 said:

  Mine bedste køb under graviditeten har været en lækker træningstop med plads til maven så lysten til træning har holdt ved. Inden jeg blev gravid gik jeg næsten aldrig i jeans, men efter mit købt af et par ventejeans måtte jeg eje to ekstra par, og har nu boet i de tre par jeans (i lækre farver) stort set siden!

 79. Anne pettersson on 23/12/2014 at 22:07 said:

  En af de bedste ting vi havde fordi vores søn var flaskebørn var en mikroovnssterilisator til flasker og sutter. Også en Sofie la giraffe den er god at sætte på og bide i!

 80. Katrine Gunnersen on 23/12/2014 at 22:38 said:

  En lækker graviditets- og ammekjole – faktisk så fin at jeg stadigvæk bruger den, selvom jeg ikke ammer længere. Den var virkelig pengene værd – man har sgu behov for at føle sig lidt smuk, selvom ens siluet mener om en hval

 81. Ditte Storm on 23/12/2014 at 23:36 said:

  Jeg har så sent som igår købt et par sorte “jakkesæts”-bukser fra Mamalicious efter 3 mdr. i kjole eller nederdel. Et musthave som støtter godt op om maven med “gravid-stykket” og som er behagelige og ikke mindst pæne. Og så er de til at betale – de bliver (mis)brugt!

 82. Taniia Truelsen on 23/12/2014 at 23:58 said:

  Mit bedste køb i graviditeten er indtil videre en lille bamse der spiller musik som jeg spiller for min baby i maven hver aften når jeg går i seng, så han blir tryg ved melodien og kan genkende den når han kommer ud <3

 83. Cecilie Fogh on 24/12/2014 at 02:24 said:

  Jeg havde ikke troet, at jeg ville skifte særligt ud i garderoben bare på grund af en graviditet, men da jeg fik et par strømpebukser med plads til den voksende mave, var jeg lykkelig!
  Næstbedste køb må være ammepuden fra Fossflakes. Jeg havde heller ikke troet, at den var særlig nødvendig, men den er jo fantastisk at have – både for mig og min søn.

  Rigtig glædelig jul!
  Kh Cecilie

 84. Marie Vørre on 24/12/2014 at 03:53 said:

  Det bedste køb til baby har nok været en varm ulddragt, som han har på i vognen. Jeg har ham af og til pakket ind i voksien, men så er det et problem, når han absolut skal op af vognen af den ene eller anden grund på en kold vinterdag. Et varmt tæppe er også meget praktisk her. Bedste køb til mig har helt sikkert været mamastrømpebukser. Nederdelene udvidede sig helt til det sidste, men for stramme strømpebukser – nøj, det er ikke rart!

 85. Marie on 24/12/2014 at 08:11 said:

  Min baby er stadig i maven, men mit bedste køb til graviditeten har været bløde bh’er til ømme bryster. Glædelig jul:-)

 86. Signe Hytholm on 24/12/2014 at 09:23 said:

  Ergobaby bæreselen er den bedste investering! Har brugt den fra min dreng var nogle måneder til han var 18 mdr – stoppede kun med at bruge den fordi der var en lillebror på vej, ellers kunne vi sagtens have brugt den længere tid, da selen fordeler barnets vægt, så man ikke mærker det.

 87. Line Jakobsen on 24/12/2014 at 10:08 said:

  Det bedste køb var stofbleer og vådservietter.. uundværligt!

 88. Inge on 24/12/2014 at 11:35 said:

  Jeg er gravid med mit første barn – en lille pige, som kommer til foråret. Hidtil har mit bedste køb været en Stine Goya fantastique kjole, som sidder så fint om maven og er usandsynligt behagelig at have på! Glædelig jul herfra 🙂

 89. Mina Hansen on 24/12/2014 at 12:17 said:

  Åååh den ville jeg elske at eje

 90. Nanna on 24/12/2014 at 15:25 said:

  Jeg har en ting som jeg bare ikke vil undvære – stofbleer.
  Vi bruger dem rigtig meget … Og har gjort det ved alle fire børn
  Jeg har smidt min gamle pusletaske ud da jeg ikke var tilfreds med den så ville være skønt at vinde lidt nyt til yngste barnet 🙂

 91. Monica Figgé Jensen on 25/12/2014 at 14:07 said:

  Carriwell amme BH’er. Jeg købte 2 af dem + 2 med bøjle, men med voksende og ømme babser, så syntes jeg ikke at dem med bøjle er behagelige. Til gengæld er dem fra Carriwell så behagelige og også at sove med 🙂

 92. Gitte Irene Seloy on 25/12/2014 at 16:19 said:

  Amme-pude, halt klart!

 93. Daniella Lind on 25/12/2014 at 20:15 said:

  STOFBLEER (men det giver vist lidt sig selv).

  Ellers er ”Olivias tryllecreme” mirakel middel mod rød numse. Emmas numse har været så rød at end ikke kogtvandsklude og zink salve kunne tage det. Men det kunne tryllecremen. Og så en stor fitness bold til at sidde og hoppe og lave øvelser på. 1) du kan arbejde med veerne på den, 2) barnet falder til ro og du slipper for evt. at gå rundt og bære på det, så du skåner din ryg.

 94. Anne Hummelshøj on 26/12/2014 at 18:06 said:

  Jeg har endnu ikke haft glæden af at være gravid, men følger helt sikkert med i alle de gode tips fra andre, så jeg er beredt når tiden kommer 😉

 95. Eva Vejlstrup on 26/12/2014 at 20:43 said:

  Jeg har altid været tosset med mine “viskestykker bleer” til at tørre alt op med- alt fra snot til harvegrød 🙂

  eva_vejlstrup@hotmail.com

 96. Rikkekirsten on 27/12/2014 at 20:55 said:

  Amme bh fra strut: Anita fleksibel bøjle, ih den er ikke så konet som mine andre ammebh-er…

 97. En god fornuftig og solid barnevogn som har holdt til alle mine tre børn og som stadig kan bruges. sengetøj i smukke farver, med nulrestropper i siden. aktivitetsklude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: