Teffi’s top 3 lige nu

Du kan møde Teffi sådan lidt over det hele, både i butikken på fælledvej ofte igang med at demonstrere hybridviklen og også i forbindelse med strutshop.dk. Det er  Teffi, der vælger hvad der hænger på stængerne hver sæson og i det hele taget er det Teffi du kan give skylden for stort set det hele i Strut 😉
Teffi er 37 år og mor til Bertram på 7 og Linus på 2 år.

IMG_7974

Teffi’s Top 3 lige nu:

1.Luksus Tee fra Ganni i merinould

Luksus Tee

“Denne bluse/T-shirt er let og lækker og luftig, så den er rar at have på på en sommerdag, men også dejlig om aftenen under en jakke. Passer perfekt både til stramme jeans, shorts eller chinos. De stramme ærmer giver en fin kontrast til vidden og det løse fald. Tænker den også kommer til at følge mig et godt stykke ind i efterår og vinter, med en lidt varmere undertrøje indenunder.”
Luksus Tee fra Ganni til 749.-
Køb den her

2. Jeans shorts i blød neon orange fra Mamalicious

Jeans shorts

“Så fin en farve, især i lidt mindre doser som i shortsene her. Når jeg er i humør til det styler jeg den med et rødt ruskindsbælte, pink sandaler og  coralfarvet top -er normalt overhovedet ikke så farvestrålende, men af en eller anden grund, så synes det holder i denne kombi. På mere rolige dage passer f.eks Gannis Luksus tee til, sammen med klassiske sorte ballerinaer. Jeg har i øvrigt taget jerseystykket af disse shorts, da jeg jo ikke er gravid, det er supernemt og gør shortsene til helt almindelige shorts, som er rare at have på uden at stramme i linningen:)”
Shorts fra Mamalicious til 299,95
Køb dem her

3. T-shirt med Print fra Soft Gallery

T-shirt

“Virkelig lækker T-shirt med så fint print. Gør næsten ethvert outfit lidt mere fin og feminin uden at være for “overdressed”. Den giver også et godt modspil til de orange shorts. Ærmerne sidder til og det gør T-shirten faktisk også forneden -jeg er ret vild med pasformen, da den er løs, men alligevel viser facon ved at sidde til omkring hoften. Det gør den fin også til f.eks en vid’ nederdel. eller et par løse bukser.”
T-shirt med print fra Soft Gallery til 699.-
Køb en her

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: