Jeg har taget en meget stor og vild beslutning!

Har du altid drømt om at have en forretning?

Eller kender du nogen der har?

Så har du måske chancen nu.

Jeg har nemlig taget den største beslutning i lang tid.

Det er lidt som om tæppet bliver hevet væk under mine fødder, men samtidigt også det helt rigtige.

Jeg har udviklet, ledet og drevet Strut i snart 12 år. Jeg har været utrolig glad for mit liv og mit arbejdsliv imens. Medregnet Ups&Downs selvfølgeligt.

Men nu (eller snart) skal der ske noget andet. For mig. Jeg har besluttet, at det ikke er mig, Stefani, som skal lede Strut videre i nye eventyr. Eller jo, måske det sidste.

Hvis ikke der er nogen som drømmer om at overtage hele eller dele af Strut i løbet af de næste 2-6 måneder. så lukker vi Strut til årsskiftet.

Så.

Hvis du har levet med en drøm i maven om at gøre noget godt og værdifuldt for gravide og nybagte mødre er det måske dig, som fører Strut videre? På den ene eller anden måde. Med en masse hjælp igennem 12 års erfaring, men selvfølgeligt på din helt egen måde. Måske er du kun interesseret i dele af vores forretning. Fx webshoppen, bloggen, eller vores store butikslokaler i 2 etager.

Det kan være du er interesseret i vores store flotte butikslokaler, fordi du har en idé til et helt nyt koncept, som skal ligge i hjertet af Nørrebro i et fantastisk levende kvarter og en gade, som har været i konstant positiv udvikling de sidste 12 år jeg har haft min gang her.

Uanset, så hører jeg gerne fra dig -dog kun seriøse forespørgsler.

Skriv til Stefani på Stefani@strutshop.dk

Skynd dig at skrive, hvis du har spørgsmål eller er interesseret, så ved jeg du er der. Fra midten af August sendes lokalet til en erhvervsmæler, og det ændrer selvfølgeligt både muligheder og pris.

Men Frygt Ej!

Strut lukker ikke nu!

Det er ikke planen, at Strut lukker før årsskiftet medmindre der sker noget helt vildt. Planen er, at vores sommer, efterår og starten af vinter foregår helt normalt med alle de fine efterårs- og vintervarer som er på vej. Vi står klar i butikken og bag webshoppen for at hjælpe, pakke, sende, og hygge om jer.

Kh Stefani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: