Månedens strutmave Julie

månedens strutmave
Månedens Strutmave i maj er Julie på 23, der venter sit første barn – en pige – d. 14. juli. Hun bor på Østerbro med sin kæreste, som hun lærte at kende i 1.G for snart 7 år siden.
 
Hvordan og til hvem fortalte du først, at du var gravid?
Da min kæreste og jeg besluttede os for at prøve at blive gravide, sagde både læge og veninder at jeg ikke måtte blive skuffet, hvis der gik lang tid. Det tog under en måned, så da jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden, gik jeg lidt i panik. Jeg ringede febrilsk til min bedste veninde, som gik mindst lige så meget amok, som jeg selv gjorde. Da min kæreste kom hjem fra arbejde, blev han overrasket med en gave, hvori bogen “Du skal være far og du har 40 uger til at fatte det” lå i.
 
Hvad har overrasket dig mest ved at være gravid?
Jeg er blevet overrasket over, at jeg følelsesmæssigt har været lidt ustabil. Normalt har jeg følelsen af at være i fuld kontrol over mine følelser og mit humør, men sådan har det bestemt ikke været under graviditeten. Jeg er også blevet overrasket over, at jeg allerede virkelig elsker den lille pige, der ligger inde i min mave.
 
Det hårdeste ved at være gravid er tanken om at jeg 2 uger før termin skal op og forsvare mit bachelor-projekt på jura-studiet! Det betyder, at jeg helst ikke skal føde før tid, men det er ude af mine hænder, hvilket godt kan være lidt angstprovokerende. I det hele taget har det hårdeste ved at være gravid været de ting, som jeg ikke selv har kunne styre, men som hører en graviditet til.
 
Det dejligste ved at være gravid er den nyforelskelse, jeg har oplevet med min kæreste, livstegn fra den lille pige i maven og oplevelsen af fuld støtte fra familie og venner.
 
Hvad har været helt uundværligt for dig under graviditeten?
Min svigermor har givet mig en ammepude, som har været fuldstændig uundværlig!
 
Hvad er det bedste, du har gjort for dig selv?
Jeg har flere gange under graviditeten fået massage og en ansigtbehandling, hvilket jeg virkelig har nydt.
 
Drømmer du om 1, 2, 3 eller flere børn?
Jeg drømmer om at få 4 børn (min kæreste er ikke helt enig). Realistisk set så passer mine karrieredrømme nok ikke med 4 børn, så vi må se, hvad fremtiden bringer.
 
Hvad er det bedste og det værste råd, du har fået?
“Husk at nyde graviditeten” – det må være det bedste råd, jeg har fået. Det har jeg virkelig gjort, men kan også godt mærke det bliver sværere, jo større jeg bliver.
Det værste råd, jeg har fået, er: “Nyd at du kan spise lige hvad du vil”. Det råd tror jeg, man skal passe lidt på med at lytte til!
.
En ammepude er ikke kun til babyer – hvis du har svært ved at finde en behagelig sovestilling, så kan det være skønt med en ammepude, der ligger mellem knæene og støtter under maven. Når du er færdig med at amme, så kan den også fint fungere som pude i sofaen eller til det bløde hyggehjørne på børneværelset. Alle Struts ammepuder har fyld af allergivenligt, vaskbart og åndbart Fossflakes, og betrækkene er i bomuld. Find din favorit i butikken eller på webshoppen – og husk, at vi også syr på bestilling!
Det er så let at glemme sig selv undervejs i graviditeten og som nybagt mor – der er et lille væsen, der er meget vigtigere end en selv. I Strut synes vi, at mødre fortjener det allerbedste og en masse forkælelse. For eksempel en god massage, en body scrub eller en fodbehandling. Det er ikke nogen lille ting sådan at få et barn, der kræver din opmærksomhed 24 timer i døgnet. Derfor finder du altid smukt tøj og lækkert tilbehør og kropspleje i Strut.
Vil du læse meget mere om graviditet, barsel, amning, fødselsforberedelse og mode med strutmave? Så følg Strut på Facebook, via Bloglovin eller på Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: