Kategorier
artikler

den søde ventetid

Mange gravide kan udover forventningens glæde og lykken over det kommende barn, opleve at føle sig mere eller mindre stressede under graviditeten, alt bliver anderledes, kroppen er anderledes, andre mennesker ser dig på en ny måde, stiller spørgsmål og kommer måske lidt tættere på end normalt mm.

Alt det kan være lidt svært samtidig med at man skal huske at fokusere på at holde de stressede situationer væk, spise sundt så baby i maven får den rette næring uden at komme til at spise alt for meget og falde i de store sukkerfælder.

Gør det lettere med strik

En af måderne hvor du kan bevare roen og lettere komme igennem de mere stressede situationer er gennem strik, så hvorfor ikke få styr på babygarderoben mens du venter på at møde dit nye barn?

Udover at hjælpe dig af med følelsen af stress kan strik gøre ventetiden langt hyggeligere, og som en ekstra bonus er det svært at spise de usunde ting mens du sidder med strikkepindene i hånden og strikker løs, så du i stedet kan fokusere på at få spist alle de sunde ting i strikkepausen.

Strik til dit barn

Der er utallige muligheder inden for strik til babyer og du vil nemt kunne klæde dit barn på i den blødeste og lækreste uld og bomuld fra top til tå.

Mange babyer (og forældre) har stor glæde af et babysvøb til den første tid med barnet, og selv når barnet er blevet ældre vil det stadig finde hygge i at putte med tæppet fra den første tid.

Mange finder også de små kyser som Karens Kyse og huer som djævlehuen uundværlige i barnets første måneder, ligesom en god Balaclava hjælper barnet godt igennem den første vinters kulde.

Du kan også med fordel strikke barnets sparkedragter, bamser, bluser, vaskeklude, sweatre, kjoler mm. det er faktisk næsten kun fantasien der sætter grænserne for alt det babystrik der kan strikkes.

Vælg det rette garn

Når du skal vælge garn til din babys garderobe, er det en god ide´ at være opmærksom på at vælge garn uden lange løse fibre, da det siges at helt små børn kan komme til at inhalere de lange fibre fra garnet.

Det bedste garn til babyer er blandt andet merino garn, strømpegarn hvoraf størstedelen er uld, blødt bomuldsgarn og lignende, det vil sige garn der føles glat og blødt uden de lange fibre.

Bliv inspireret

Ønsker du mere inspiration til at finde de bedste gratis strikkeopskrifter, garnvalg, strikkefastheds guide, guide til vask af uld og meget mere kan du finde det hos retpinden.dk der er et strikkesite for strikkere på alle niveauer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *