Kategorier
artikler

Julekalender med chokolade

4 luksus chokoladekalendre til dig, der går op i kvalitet

Der er næsten intet hyggeligere end at stå op en decembermorgen og åbne julekalender. Har man en lækker luksus chokoladekalender, gør det dog hele oplevelsen meget bedre. Vil du gerne være i forkøbet til denne decembermåned, og investere i en lækker julekalender fyldt med luksus chokolade, så er du kommet til det rette sted. Herunder får du nemlig en oversigt over 4 luksus chokoladejulekalendre til dig, der går op i kvalitet. 

Summerbird Amber julekalender

Summerbird er kendt for at levere og producere kvalitetsrig chokolade i verdensklasse. Derfor er Amber julekalderen fra Summerbird en af de mest populære chokoladejulekalendre blandt danskerne. Ikke nok med at den er smuk og lækker udenpå, så er den det uden tvivl også indeni. Bag de 24 låger gemmer der sig blandt andet fyldte chokolader og bløde chokoladebarer. Hver låge gemmer en lille, lækker overraskelse – du ved aldrig, hvad du får! Hvert eneste chokolade er nøje udvalgt og placeret i julekalderen, så du får en skøn smagsoplevelse hver eneste dag. Amber julekalderen fra Summerbird har en solid pris på 250 kroner, og den er uden tvivl alle pengene værd. Her betaler du for fantastisk kvalitet. 

Sv. Michelsen julekalender

Nummer to på listen over chokoladejulekalendre for dig, der går op i kvalitet, er Sv. Michelsen julekalderen. Mærket Sv. Michelsen har leveret kvalitetsrig chokolade til danskerne siden 1933. Sv. Michelsen chokoladen bliver produceret under de bedste forhold, og der bliver blandt andet handlet under det internationale Fairtrade kakaoprogram. I selve julekalderen finder du hele 24 forskellige luksus chokolader. Hvert eneste stykke er genneudviklet og nøje udvalgt, så du får en fantastisk smagsoplevelse hver eneste dag i december. Chokoladerne fra Sv. Michelsen indeholder blandt andet nougat, hvid chokolade, marcipan og krokant. 

Ole Chokolade Klassisk julekalender 

Den klassiske julekalender fra Ole Chokolade er et godt eksempel på en chokoladejulekalender, der oser af kvalitet. Indpakningen i sig selv er grund nok til, at man skal investere i denne lækre julekalender. Inden i den klassiske julekalender fra Ole Chokolade finder du 24 små, delikate chokolader i fine former. Alle chokolader er håndlavede med henblik på de helt små detaljer, du som erfaren chokoladekender garanteret lægger mærke til. Når du bevæger dig gennem julekalderen i december, vil du blandt andet finde smage af nougat, hvid chokolade og pistacie. Det bliver ikke meget smukkere eller lækrere end den klassiske julekalender fra Ole Chokolade!

Økoladen julekalender

Sidst, men bestemt ikke mindst på listen, er den delikate luksus chokoladekalender fra Økoladen. I denne julekalender finder du et stort udvalg af fyldte chokolade. Er du til diverse nødder som eksempelvis hasselnødder, er denne julekalender desuden lige noget for dig. Økoladens julekalender er 100 procent økologisk, og du kan derfor være sikker på, at du har fået fingrene i ren kvalitet. Julekalderen i sig selv har et smukt og rent udseende, som gør, at du let kan have den stående til pynt hele december igennem. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit køb af den lækre Økoladen julekalender!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *